Facebook Pixel Η τσαντίλα του Νίνη
| 2010-12-19 10:28:00

Η τσαντίλα του Νίνη

Η τσαντίλα του Νίνη

Ο μικρός… μεγάλωσε, όχι μέσα σε ένα απόγευμα βέβαια, αλλά σίγουρα μεγάλωσε και έχει νεύρα. Πολλά νεύρα.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος μετά τη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν φανερά κακοδιάθετος και εκνευρισμένος. Λίγο το κρύο του ΟΑΚΑ, λίγο το -5 που μπορεί να φτάσει σήμερα το… άλλο κρύο, της βαθμολογίας, δεν ήθελε και πολύ.

Ο νεαρός άσος δεν είχε την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, αφού παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο με μεγάλη αγωνία. Χαρακτηριστικές, μάλιστα, ήταν οι κινήσεις του κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, με αντιδράσεις μέσα στην τσαντίλα.

Ήταν ένας από εκείνους που αποχώρησαν με Ι.Χ. και όχι με το πούλμαν των «πράσινων», όντας ένας από τους πρώτους. Ο 20χρονος χαφ δεν μίλησε σε κανέναν, έριξε με δύναμη τα πράγματά του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αφού με το ύφος του απομάκρυνε οποιονδήποτε είχε στη σκέψη του να τον πλησιάσει (ναι, είπαμε, ο μικρός έγινε άνδρας!), χτύπησε δυνατά την πόρτα στο αυτοκίνητο και αποχώρησε.

«Πήγαινε να κοιμηθείς τώρα»

Μουρμούρα υπήρχε, βέβαια και για τον Νίνη, παρά το γεγονός ότι δεν «τα άκουσε» από τους συγκεντρωμένους οπαδούς έξω από το γήπεδο.

«Πήγαινε, αγοράκι μου, να κοιμηθείς τώρα, αν δεν βγεις έξω δηλαδή. Εμείς ξυπνήσαμε στις 6 το πρωί για να πάμε στις δουλειές μας και να έρθουμε μετά, μέσα στο κρύο, να σας δούμε», ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες που ακούστηκαν για τον νεαρό άσο, όταν το αυτοκίνητό του είχε ήδη απομακρυνθεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags