Facebook Pixel Τα τρία σενάρια αποχώρησης του «πιστολέρο»
| 2011-05-12 08:31:00

Τα τρία σενάρια αποχώρησης του «πιστολέρο»

Τα τρία σενάρια αποχώρησης του «πιστολέρο»

Σχεδόν βέβαιο θεωρείται πως ο Κώστας Μήτρογλου θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως για τη φυγή του υπάρχουν τρία σενάρια...

Το μέλλον του Κώστα Μήτργλου όπως όλα δείχνουν είναι δυσοίωνο στον Ολυμπιακό και να ετοιμάζει… βαλίτσες για να μετακομίσει και πάλι από το Ρέντη, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά με ποιο τρόπο θα αποχωρήσει.

Ο Έλληνας φορ έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους» και αυτή τη στιγμή υπάρχoυν τρεις εκδοχές για τον τρόπο με τον οποίο θα φύγει. Πρώτον, με κανονική μεταγραφή, με τον σύλλογο δηλαδή να τον πουλάει εκτός απροόπτου σε ομάδα του εξωτερικού, πιθανότατα σε Γερμανία ή Γαλλία. Δεύτερον, με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα είτε στην Ελλάδα, είτε του εξωτερικού, ενώ το τρίτο σενάριο δεν αποκλείει να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα για κάποια μεταγραφή παίκτη που ενδιαφέρει και αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα.

Για παράδειγμα, από τον ΠΑΟΚ αρέσουν οι Βιεϊρίνια και Βιτόλο, από τον Άρη ο Σηφάκης, χωρίς να είναι εκτός πραγματικότητας για ποδοσφαιριστή από ομάδα του εξωτερικού (πχ Αμβούργο).

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags