Facebook Pixel "Μου έκανε εντύπωση του Ντεγκρά"
| 2011-05-12 10:42:00

"Μου έκανε εντύπωση του Ντεγκρά"

"Μου έκανε εντύπωση του Ντεγκρά"

Στη μεταγραφή του Αργεντινού τερματοφύλακα στην ΑΕΛ αναφέρθηκε ο Τοροσίδης σε δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ καλό παίκτη. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, τον είχε στη λίστα του...

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ασχοληθεί έντονα με την περίπτωση του Ντεγκρά το προηγούμενο διάστημα, ενώ κάποια ρεπορτάζ τον έστελναν στο Λιμάνι αν δεν βρεθεί λύση με τον Πάρντο (ως ένας από τους δύο τερματοφύλακες που θα αποκτηθούν στην περίπτωση που δεν μείνει ο Ισπανός).

Ο Έλληνας αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στην κυπριακή ιστοσελίδα "kerkida.net" και αναφέρθηκε στους φίλους που έχει ο Ολυμπιακός στη Μεγαλόνησο, αλλά και στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα του με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Κύπρο: «Η Κύπρος έχει αρκετούς Ολυμπιακούς και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ να παίξουμε και για αυτούς. Παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ και θα αγωνιστούμε απέναντι στον Απόλλωνα. Η υποστήριξη που είχαμε από τους φιλάθλους στη Λάρνακα ήταν εντυπωσιακή και τους ευχαριστούμε. Νιώθουμε την αγάπη των Ολυμπιακών όπου και αν βρίσκονται. Είμαι σίγουρος ότι και απέναντι στον Απόλλωνα θα είναι δίπλα μας».

Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Μου άρεσε αρκετά η ΑΕΚ, καθώς έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω. Μου φάνηκε δουλεμένη ομάδα και ήταν δύσκολο να την κερδίσουμε εξ ου και το 1-0. Πρέπει να σας πω ότι ο ποδοσφαιριστής με το Νο21 (σ.σ.: Θεοφίλου) μου έκανε εντύπωση, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ δείχνουν να τον αγαπάνε πολύ και τον χειροκροτούσαν συνεχώς».

Για τον Ματίας Ντεγκρά: «Με ενημέρωσαν εδώ κάποιοι φίλοι για την μεταγραφή και μου έκανε εντύπωση. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και θα βοηθήσει αρκετά. Είναι νομίζω από τους καλούς τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν φέτος στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags