Facebook Pixel Τους στέλνει στον κουβά ο Μάκης;
| 2011-05-12 14:00:00

Τους στέλνει στον κουβά ο Μάκης;

Τους στέλνει στον κουβά ο Μάκης;

Λίγες πιθανότητες δίνουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, να συνεχίσει ο Χάβος στην ομάδα. Ο ίδιος, πάντως, λειτουργεί σαν να έχει συμφωνήσει ήδη για την παραμονή του.

Από πού προκύπτει το θέμα; Από τις κινήσεις του ίδιου του Μάκη Χάβου, σε συζητήσεις με συνεργάτες της ομάδας, αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας προπονητής μιλάει συχνά-πυκνά για την επόμενη περίοδο, λες και ήδη έχει συμφωνήσει με τον Ζαγοράκη για την παραμονή του. Κάτι που έχει περάσει από το μυαλό πολλών από αυτούς που τον έχουν ακούσει να αναφέρεται στο μέλλον. Δεν προκύπτει κάτι, όμως, από το ρεπορτάζ.

Αν, βέβαια, η ομάδα βγει πρώτη στα πλέι οφ, ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι ο πρόεδρος δεν θα μπει σε δεύτερες σκέψεις; Πέρσι, δηλαδή, που πήγε στη λύση του Μπερέτα, ήταν καλύτερα; Από αυτό, όμως, μέχρι τις κινήσεις και τα λεγόμενα του Χάβου το τελευταίο διάστημα, υπάρχει διαφορά.

Εκτός αν ο προπονητής θέλει να προλάβει άλλες καταστάσεις στην ομάδα, σε μία δύσκολη περίοδο όπως είναι αυτή των πλέι οφ και απλώς συμπεριφέρεται σαν μόνιμος, προκειμένου να μην υπάρχει αντίκτυπος στις σκέψεις των παικτών. Πάντως, ότι πιστεύει στον εαυτό του και στις ικανότητές του, είναι γεγονός…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags