Facebook Pixel "Στη Φιλαδέλφεια νιώσαμε σαν θεοί!"
| 2011-05-12 14:31:00

"Στη Φιλαδέλφεια νιώσαμε σαν θεοί!"

"Στη Φιλαδέλφεια νιώσαμε σαν θεοί!"

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο των δέκα χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Κουλακιώτης θυμάται...

"Το θέλαμε πολύ εκείνο το Κύπελλο και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πιάσαμε καταπληκτική απόδοση, είχαμε πολλά χρόνια να πάρουμε τίτλο και ήταν πολύ σημαντικό για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ", είπε αρχικά στον "Libero" και συνέχισε:

"Η ψυχολογία μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αλλά σε ένα τελικό ο κάθε ποδοσφαιριστής τα ξεχνάει όλα. Όπως αποδείχτηκε και με την ΑΕΚ φέτος, όταν κρίνεται τίτλος δεν σκέφτεσαι τα προβλήματα. Παίζαμε με τον Ολυμπιακό που είχε πάρει το πρωτάθλημα, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Όμως, σε ένα τελικό μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα, όπως και έγιναν".

Πρόσθεσε ότι: "Ο Εγκωμίτης ήταν ο MVP είχε κάνει καταπληκτικό παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία φέτος για τον ΠΑΟΚ να πάρει το Κύπελλο, μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο. Βέβαια, έχει μπροστά του τα πλέι οφ που ξεκίνησε πολύ καλά, είναι πιο πειθαρχημένος από τις άλλες ομάδες και μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση".

Και τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ: "Τον κόσμο... Ήταν η εικόνα που μου έμεινε και πριν το παιχνίδι και μετά το ματς. Όταν είδα τόσο κόσμο στην Φιλαδέλφεια, ήταν άλλο πράγμα, μπήκαμε στο γήπεδο και νιώσαμε σαν θεοί. Επίσης, όταν γυρίσαμε στο αεροδρόμιο που μας περίμεναν οι φίλαθλοι. Αυτά ήταν πρωτόγνωρα για μένα, είμαι τυχερός που τα έζησα, δεν τα ξεχνάς ποτέ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags