Facebook Pixel «Μεγάλο πρόβλημα στον Ερασιτέχνη»
Άλλα Σπορ
| 2011-05-12 15:44:00

«Μεγάλο πρόβλημα στον Ερασιτέχνη»

«Μεγάλο πρόβλημα στον Ερασιτέχνη»

Απαισιόδοξη είναι για το μέλλον του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η Μαρία Τσουρή…

«Δυστυχώς δεν βλέπω μέλλον σε καμία ομάδα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον Ερασιτέχνη και δεν αντιμετωπίζεται άμεσα. Μακάρι να γίνει κάτι», είπε αρχικά η πολίστρια των «ερυθρόλευκων» στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6».

Σχετικά με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που έδειξε ο Ολυμπιακός στο ματς της Τρίτης, επεσήμανε: «Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή. Ήμουν σίγουρη πως θα κερδίζαμε, αλλά δεν περίμενα πως θα χάναμε μία τόσο μεγάλη διαφορά. Όταν έχεις τόσο μεγάλο προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο, συχνά χαλαρώνεις. Ευτυχώς στο τέλος πήραμε τη νίκη και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Aναφορικά με την απόφασή της να απέχει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σανγκάη τον Ιούλιο, υποστήριξη: «Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Με έχουν κουράσει όλες αυτές οι καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια παίζω σε ομάδες που κατακτούν τίτλους, αλλά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Θέλω να ξεφύγω από όλα αυτά και να ξεκουραστώ».

«Έχω να ξεκουραστώ πάνω από δέκα χρόνια. Θα επανέλθω στην Εθνική. Η συμφωνία που έχουμε κάνει με τον προπονητή είναι να ξεκουραστώ και να βοηθήσω την ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags