Facebook Pixel "Να αλλάξουμε τσιπάκι, αλλά πώς;"
Μπάσκετ
| 2011-05-12 15:47:00

"Να αλλάξουμε τσιπάκι, αλλά πώς;"

"Να αλλάξουμε τσιπάκι, αλλά πώς;"

Στις δυσκολίες να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα, μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους οι Διαμαντίδης και Περπέρογλου.

Οι δύο άσοι του Παναθηναϊκου έδωσαν το "παρών" σε εκδήλωση αθλητικής εταιρείας που έγινε στο "The Mall", με αφορμή την παρουσία του νέου παπουτσιού της "adidas", του "Adizero Crazy light". Αλλά και της παρουσίασης της νέας φανέλας των "πράσινων", με τα έξι αστέρια.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού από την Καστοριά, σχολίασε: «Δεν είναι ατομικό το άγχος, υπάρχει γενικά. Θέλουμε το κύπελλο και για αυτό θα προσπαθήσουμε την Κυριακή.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να επιστρέφεις στην ελληνική πραγματικότητα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε και να είμαστε έτοιμοι τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Το πιο δυσκολο είναι η πνευματική κούραση, από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα να γυρίσουμε στην Ελλάδα και να είμαστε αφοσιωμένοι τις προπονήσεις και στο κύπελλο».

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου σχολίασε: «Είναι γρήγορη η μετάβααση αλλά πρέπει να το κάνουμε αναγκαστικά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον τελικό του κυπέλλου. Πρέπει να ξεχάσουμε την Ευρωλίγκα ώστε να επικεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας. Πρέπει να αλλάξουμε το... τσιπάκι μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags