Facebook Pixel "Πρόεδρε, θα δεις άλλον Ουρτάδο του χρόνου"!
| 2011-05-13 10:10:00

"Πρόεδρε, θα δεις άλλον Ουρτάδο του χρόνου"!

"Πρόεδρε, θα δεις άλλον Ουρτάδο του χρόνου"!

Δεν τον κουνάει τίποτα τον Μωυσή στον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε έσταξε μέλι για το "παιδί" του στον Μαρινάκη, αλλά "κάρφωσε" τον Ρόμενταλ! Τι ειπώθηκε στη συνάντηση των δύο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί θέμα αποχώρησης του Ουρτάδο από τον Ολυμπιακό! Αυτό προκύπτει τουλάχιστον απ’ όσα διέρρευσαν από τη συνάντηση που είχαν στην Κύπρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν πολλά για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στον Μωυσή. Ο Βαλβέρδε υπερασπίστηκε το "παιδί" του λέγοντας στον πρόεδρο του Ολυμπιακού:

"Πρόεδρε, θα τον δεις του χρόνου πόσο καλύτερος θα είναι και πόσο θα μας βοηθήσει", ήταν τα λόγια του Ερνέστο κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός μέσος, που έβγαλε φέτος μια χρονιά στα θεραπευτήρια και στις πισίνες, θα μείνει στον Πειραιά και μάλιστα θα υπολογίζεται κανονικά από τον συμπατριώτη του.

Την ίδια ώρα, ο Βαλβέρδε δεν εκφράστηκε με καλά λόγια για την άλλη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν, τον Ντένις Ρόμενταλ. Ο Βάσκος είπε στον Μαρινάκη ότι περίμενε περισσότερα απ’ αυτόν και όλα δείχνουν ότι θα κινηθούν διαδικασίες αποχώρησης του Δανού από το λιμάνι.

Από εκεί και πέρα και για τους στόχους που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε παρουσιάζεται να έδωσε το "οκ" για να τελειώσει η μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες και του Κώστα Φορτούνη, ενώ εξέφρασε θετική άποψη και για τον Τζαβέλλα.

Επίσης, φέρεται να ζήτησε την παραμονή του Πάντελιτς, δεν είπε "όχι" στην παραμονή του Επστάιν, ενώ "έκοψε" τον Γκέκα. Εξάλλου, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Μπράβο-Ζαϊρί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags