Facebook Pixel Προβάδισμα «Δικεφάλων»
| 2011-05-13 12:44:00

Προβάδισμα «Δικεφάλων»

Προβάδισμα «Δικεφάλων»

Για μια ακόμα σεζόν επαληθεύεται ότι η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, αδυνατεί να διατηρήσει το προβάδισμα στα πλέι οφ.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με την αρχική βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έχουν αποκτήσει το πλεονέκτημα απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Βόλου για την πρώτη θέση στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στη βαθμολογία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο «δικέφαλος» του Βορρά πέρασε και από τον Βόλο και την επόμενη αγωνιστική θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου στη συνέχεια θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Τούμπα και θα επιστρέψει και πάλι στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ την τελευταία αγωνιστική που πιθανότατα θα κρίνονται πολλά, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου, σε μια αναμέτρηση στην οποία τυπικά θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς μέχρι τότε η ομάδα του Βόλου μπορεί να είναι αδιάφορη.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags