Facebook Pixel Δεν πείθει
| 2011-05-13 16:14:00

Δεν πείθει

Δεν πείθει

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει το 1-1 των "πρασίνων" με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Από την κορυφή βρέθηκε στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ μέσα σε 2 αγωνιστικές. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν πείθει πως είναι σε θέση να πάρει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γκρεμίσει μέσα σε τέσσερις ημέρες τη διαφορά που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν του πρωταθλήματος. Ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Φερέιρα την περασμένη Κυριακή έπεσε από την πρώτη στη δεύτερη θέση και χθές υποχώρησε στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ. Κοινώς προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ από τα τέλη Ιουλίου.

Η μόνη διαφορά είναι πως αυτή τη φορά οι "πράσινοι" δημιούργησαν φάσεις στο ματς με την ΑΕΚ και θα μπορούσαν να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Το θετικό στοιχείο είναι πως υπήρξε σωστή αντίδραση μετά το γκολ του Λεονάρντο και δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Σισέ στο 34'.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν μετά το 50' και είναι τυχερός που ο Καφές έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2 στο φινάλε του αγώνα και να θέσει νοκ άουτ τους "πράσινους" από την 2η αγωνιστική.

Ο Μπλάνκο εξελίχθηκε στο πρόσωπο του αγώνα με κάποιους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να τον χειροκροτούν όταν έγινε αλλαγή, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως ο Αργεντικός φορ είναι ευπρόσδεκτος και δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε στην Παιανία από τη στιγμή που φεύγει οριστικά από την ΑΕΚ.

Το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι κομβικό και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Παναθηναϊκό. Όμως εξακολουθώ να πιστεύω πως οι "πράσινοι" δεν πείθουν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά και θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags