Facebook Pixel "Ποια Τουρκία; Περιμένουμε Παναθηναϊκό..."
| 2011-05-14 08:30:00

"Ποια Τουρκία; Περιμένουμε Παναθηναϊκό..."

"Ποια Τουρκία; Περιμένουμε Παναθηναϊκό..."

Το Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ περιμένει (και) ο Γκουστάβο Οναϊντια, προκειμένου να μιλήσει ξανά με το "τριφύλλι" για τον Μπλάνκο. Την μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται, όπως είπε!

Ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού έκανε δηλώσεις στην "Εξέδρα" για το ενδιαφέρον από σύλλογο της Τουρκίας που λέγεται ότι υπάρχει, αλλά και για το γεγονός ότι το "τριφίλλι" είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον πελάτη του:

«Δεν γνωρίζω για καμία πρόταση από τουρκική ομάδα. Εγώ στα χέρια μου δεν έχω κάτι ούτε από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, βέβαια. Αυτήν την στιγμή ο Ίσμαελ Μπλάνκο είναι παίκτης της ΑΕΚ για ακόμα ένα μήνα. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο για αυτόν για να συνεχίσει την καριέρα του».

Παράλληλα, ο μάναζτερ του "Ζορό" σχολίασε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το οριστικό τέλος του παίκτη από την ΑΕΚ: «Απ' όσο ξέρω σύντομα θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο. Μετά από αυτό θα υπάρξει νέα επικοινωνία με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον Μπλάνκο. Η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται αυτήν την στιγμή για τον παίκτη είναι ο Παναθηναϊκός.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, όμως είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις. Το τέλος με την ΑΕΚ είναι δεδομένο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Ίσμαελ και ελπίζουμε σύντομα να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags