Facebook Pixel "Θα τους πιέσω και εγώ!"
| 2011-05-14 08:54:00

"Θα τους πιέσω και εγώ!"

"Θα τους πιέσω και εγώ!"

Αποφασισμένος να βοηθήσει και ο ίδιος προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κάρλος Σάντσεζ, αρκεί να κάνουν λίγη υπομονή πρώτα μέχρι να σωθεί η Βαλενσιέν.

«Δώστε μου λίγο χρόνο για να οριστικοποιηθεί η παραμονή της Βαλενσιέν στην κατηγορία και τότε θα τους πιέσω και εγώ από την πλευρά μου για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η μεταγραφή στα ποσά που θέλει πάνω-κάτω ο Ολυμπιακός.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω να γίνει η μεταγραφή», σχολίασε μέσω του "Πρωταθλητή" ο παίκτης, ενώ ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Φρανσίς Ντεκουριέρ, είπε στην "Sportday":

«Ξέρω για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του, αλλά προσωπικά δεν έχω συγκεκριμένες επαφές και περιμένω. Αν έρθει πρόταση, ασφαλώς και θα τη μελετήσω. Η τιμή του θα οριστεί και από τη ζήτηση που θα έχει, διότι υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που τον παρακολουθούν κι ενδιαφέρονται.

Ο Κάρλος είναι καλός παίκτης κι εξαιρετικό παιδί, ελπίζω προς το παρόν να παραμείνει συγκεντρωμένος στη μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags