Facebook Pixel "Υπάρχει εθισμός στα τρόπαια"
| 2011-05-14 10:16:00

"Υπάρχει εθισμός στα τρόπαια"

"Υπάρχει εθισμός στα τρόπαια"

Όταν το πρώτο κύπελλο που κατακτάς στην καριέρα σου είναι η Ευρωλίγκα, τότε λογικό είναι να σου ανοίξει η όρεξη για σπουδαία πραγματα...

Ο λόγος για τον Ίαν Βουγιούκας, που σχολίασε σε δηλώσεις του στον "Κόσμο του Επενδυτή" για:

... την κατάκτηση της Ευρωλίγκας:

«Είναι το πρώτο κύπελλο που κατακτώ στην καριέρα μου. Νομίζω ότι έκανα καλή αρχή και άλλωστε, υγιείς να είμαστε, έχω ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μου.

Σίγουρα καταλαβαίνω τώρα πόσο… εθίζεσαι στα τρόπαια και πώς αποκτάς την επιθυμία να επαναλαμβάνεις τέτοιες επιτυχίες κάθε χρόνο. Ειλικρινά, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!»

... το γεγονός ότι ξεκινάει πλέον βασικός:

«Στο σύγχρονο μπάσκετ δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Ειδικά στον Παναθηναϊκό, όπου όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο είναι στο παρκέ, έχουν ο κάθε ένας ξεχωριστά τον δικό του –σημαντικό- ρόλο στην ομάδα.

Εγώ, από την πλευρά μου, κοιτάω να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ, ώστε όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής να είναι έτοιμος να βοηθήσω.

Αν μου ζητάς να κάνω την αυτοκριτική μου, πάντως, ναι, πιστεύω ότι είχα περισσότερες θετικές στιγμές από αρνητικές και αυτό μου δίνει δύναμη».

... τον προσεχή τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις τις μπαταρίες σου να αδειάζουν έπειτα από μια τέτοια διοργάνωση, αλλά ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι πολύ έμπειρος σε τέτοιες καταστάσεις.

Ξέρει πώς να μας αποφορτίσει και πώς να μας δώσει νέο κίνητρο. Χαρήκαμε μια-δυο μέρες, ξεκουραστήκαμε, γιατί το είχαμε ανάγκη, αλλά όλη αυτήν την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στον Ολυμπιακό και πώς να τον αντιμετωπίσουμε.

Να είστε βέβαιοι πως θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι…»

... τα πλέι οφ της Α1 και το μειονέκτημα έδρας του «τριφυλλιού»:

«Η ομάδα απέδειξε πέρυσι ότι μπορεί να καταφέρει να πάρει τη νίκη μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, άρα να ανακτήσει και το πλεονέκτημα έδρας.

Γιατί να μην το κάνει και φέτος; Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το φινάλε μιας εξαιρετικής χρονιάς».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags