14/05/11 - 12:00

Η «γκάφα» της χρονιάς!

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να παραγγείλει 70.000 σημαίες των δύο αντιπάλων του Κυπέλλου Αγγλίας για να τις δώσουν δωρεάν στους φιλάθλους στο γήπεδο. Όταν όμως η παραγγελία παραδόθηκε στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας εκείνοι έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα!

Η «γκάφα» της χρονιάς!
23.451views 0shares

Οι μισές σημαίες που είχαν το σήμα της Στόουκ έγραφαν από κάτω: Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Από την άλλη οι σημαίες που είχαν το σήμα της Μαν.Σίτι έγραφαν: Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Μαν.Σίτι - Μπόλτον!

Το κόστος της παραγγελίας ανήλθε στις 20.000 λίρες και κάποιες πρόλαβαν ήδη να διανεμηθούν την Παρασκευή το απόγευμα έξω από το Γουέμπλεϊ! Η Ομοσπονδία έσπευσε άμεσα να τονίσει ότι δεν είναι δική της ευθύνη, αλλά της εταιρίας που τις παρασκεύασε στην Κίνα! Ήταν πάντως αργά για να διορθωθεί το λάθος και η μόνη λύση ήταν αυτή που τελικά προτιμήθηκε. Οι σημαίες δόθηκαν σε νέα εταιρία στην Αγγλία και κόπηκε το κάτω μέρος τους που ανέγραφε τις ομάδες του τελικού.

Ο Τύπος στην Αγγλία έχει πάρει με χιουμοριστική διάθεση την όλη υπόθεση ρίχνοντας ευθύνη στην Ομοσπονδία ακόμη και για την επιλογή της Κίνας στην παρασκευή των σημαιών, ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί κάποια από τα… καλά κομμάτια για αφιέρωμα.

Πηγή: england365.gr