Facebook Pixel Κρστιτς στο λιμάνι, Βελίτσκοβιτς στον ΠΑΟ
| 2011-05-14 14:37:00

Κρστιτς στο λιμάνι, Βελίτσκοβιτς στον ΠΑΟ

Κρστιτς στο λιμάνι, Βελίτσκοβιτς στον ΠΑΟ

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια έχουν φουντώσει με τους Σέρβους να φέρνουν από την επόμενη χρονιά τον Νέναντ Κρστιτς στον Ολυμπιακό και τον Νόβισα Βελίτσκοβιτς στον Παναθηναϊκό.
 

Ο Κρστιτς είναι το «αγαπημένο παιδί» του Ντούσαν Ίβκοβιτς που αποτελεί τον μοναδικό NBAer στο ρόστερ της εθνικής Σερβίας τα τελευταία χρόνια. Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ τη φετινή σεζόν και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο του, αφού δεν δεσμεύεται για την επόμενη χρονιά.

Με δεδομένο τον τραυματισμό του Ράσο Νεστέροβιτς, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για έναν βασικό ψηλό και η περίπτωση του Νέναντ Κρστιτς έχει μπει στα υπόψη των «ερυθρολεύκων» εδώ και καιρό. Έτσι η αναφορά του ονόματος του από τους συμπατριώτες του δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη…

Η φημολογία σχετικά με «συμφωνία του Βελίτσκοβιτς με τον Παναθηναϊκό» έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στην Ισπανία, όταν έγινε γνωστό ότι ο Σέρβος φόργουορντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

Εκτός αυτών, η σερβική εφημερίδα «Novosti» αναφέρει πως η Σιένα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Μπιέλιτσα της Λιέτουβος Ρίτας.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags