Facebook Pixel Κάνεις προετοιμασία; Μένεις…
| 2011-05-14 15:04:00

Κάνεις προετοιμασία; Μένεις…

Κάνεις προετοιμασία; Μένεις…

Το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα αποτελέσει ορόσημο για τους δανεικούς της ομάδας.

Όσοι καταφέρουν να πείσουν τον Βαλβέρδε να τους πάρει μαζί, όπως όλα δείχνουν θα μείνουν στο ρόστερ και του χρόνου…

Το τι μέλλει γενέσθαι με τους δανεικούς (σ.σ. εννοείται κατά την περίοδο που ολοκληρώθηκε) είναι ένα από τα σημαντικά κεφάλαια του σχεδιασμού με τα οποία έχει καταπιαστεί ο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός του Θρύλου άλλωστε δεν δίστασε να τονίσει ότι τα φιλικά στην Κύπρο έγιναν κυρίως για να διαπιστώσει -στον βαθμό που είναι δυνατό τουλάχιστον- σε συνθήκες αγώνα, ποιοι από αυτούς μπορούν να σταθούν στο ρόστερ του Θρύλου.

Αυτό που προκύπτει πάντως τις τελευταίες μέρες από τις τάξεις της ομάδας είναι ότι όσους δανεικούς επιλέξει ο Βαλβέρδε να πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα το κάνει επειδή θα έχει αποφασίσει ότι του κάνουν και όχι για να τους δοκιμάσει.

Άλλωστε, ο ίδιος ο «Τσινγκούρι» είναι αυτός που τονίζει ότι οι συνθήκες με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει χρόνο για τον σχεδιασμό, αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει το καλοκαίρι η ιδανική προετοιμασία. Μια προετοιμασία χωρίς δοκιμές και… αλχημείες κατά την οποία ο κορμός της ομάδας θα είναι σχηματισμένος σε τεράστιο βαθμό. Και βεβαίως, ο 47χρονος τεχνικός πιστεύει ότι το συγκεκριμένο διάστημα δεν θα προσφέρεται για… δοκιμές παρά μόνο για σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Ας μην ξεχνάμε σε τελική ανάλυση ότι στο μυαλό του Βαλβέρδε και όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί απαιτείται ο Θρύλος να παρουσιάσει μια ομάδα καλοδουλεμένη, «δεμένη» και καλά προπονημένη. Συνεχίζοντας δηλαδή από εκεί ακριβώς που σταμάτησε φέτος.

Σουμπίνιο προς παραμονή

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους παίκτες που επέστρεψαν φέτος στου Ρέντη και ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον προπονητή, είναι ο Σουμπίνιο. Ο Βαλβέρδε λέει ότι αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται να κερδίσει μια θέση στη μεσαία γραμμή, αφού θεωρεί ότι έχει το ταλέντο και τις ικανότητες για να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό…

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags