Facebook Pixel "Θέλω ΑΕΚ"
| 2011-05-14 15:28:00

"Θέλω ΑΕΚ"

"Θέλω ΑΕΚ"

Ο νεαρός μέσος του Πανσερραϊκού που ενδιαφέρει την ΑΕΚ δείχνει την προτίμησή του για την επομενη ομάδα της καριέρας του

Δύο τελέντα από τον Πανσερραϊκό έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η ΑΕΚ: Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Ανάκογλου τα ονόματά τους που δεν αποκλείεται του χρόνου να τα βλέπουμε γραμμένα πίσω από την κιτρινόμαυρη φανέλα. Το aek365.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ανάκογλου, με τον 20χρονο μέσο να μην αρνείται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ όπως και την προτίμησή του στην Ένωση.

Μιλώντας στο aek365.gr ο Ανάκογλου ξεκαθάρισε σχετικά με τη μεταγραφή του ότι τη χειρίζεται ο μάνατζέρ του και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, ωστόσο ελπίζει το όλο θέμα να τελειώσει σύντομα: «Αυτά τα χειρίζεται ο πρόεδρος με τον μάνατζέρ μου. Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, θέλω να παραμείνω ήρεμος και όταν όλα τελειώσουν καλά να μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή τα πάντα έχουν να κάνουν από τον πρόεδρο».

Ο Θεοδωρίδης ήταν αυτός που τον Γενάρη αρνήθηκε πεισματικά τη μεταγραφή του Γεωργιάδη στην ΑΕΚ. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως, τόσο για τον Γεωργιάδη όσο και για τον Ανάκογλου τους οποίους η ΑΕΚ θέλει «πακέτο». Ο Ανάκογλου τονίζει ότι θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, την προτιμά από τον Ολυμπιακό που επίσης δείχνει να θέλει να τον αποκτήσει και εξηγεί: «Τον Γενάρη οι μεταγραφές είναι δύσκολο να γίνουν.

Η ομάδα δεν είχε παρατήσει ακόμα τον στόχο της. Γι' αυτό το λόγο δεν έγινε η μεταγραφή. Τώρα είναι διαφορετικά. Η ομάδα έπεσε κατηγορία και κάποια πράγματα άλλαξαν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Έχει κόσμο, έχει πάρει το Κύπελλο, πιστεύω ότι θα έχω καλύτερη αγωνιστική προοπτική φορώντας τη φανέλα της. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Θέλω να προσπαθήσω, τουλάχιστον, να καθιερωθώ με τη φανέλα της. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία», μας είπε ο Ανάκογλου ο οποίος μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψή για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ τόσο φέτος όσο και του χρόνου:

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πήρε φέτος το Κύπελλο, πιστεύω θα πάει καλά στα πλέι οφ. Έκανε, πέρυσι, κάποιες μεταγραφές που βοήθησαν πολύ και κυρίως μέσα στα αποδυτήρια, όπως αυτές του Λυμπερόπουλου και του Δέλλα. Έχει παίκτες μικρούς όπως ο Μανωλάς και ο Γκέντσογλου που παίρνουν ευκαιρίες από τον προπονητή και μπορούν μέχρι να σκεφτούν την καριέρα τους στο εξωτερικό. Έχει προοπτικές η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι του χρόνου θα έχει καλή ομάδα. Όσο περνά ο καιρός θα δένεται. Αν κρατήσει τον κορμό και προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες θα τα πάει καλά».

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags