Facebook Pixel Ο Μπαλοτέλι αλλάζει για χατίρι του Μαντσίνι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-14 16:16:00

Ο Μπαλοτέλι αλλάζει για χατίρι του Μαντσίνι!

Ο Μπαλοτέλι αλλάζει για χατίρι του Μαντσίνι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι παραδέχθηκε πως η άσχημη συμπεριφορά του είναι μεγάλο πρόβλημα και ότι προσπαθεί να μπει στον ίσιο δρόμο, ώστε να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής…

«Προσπαθώ να αλλάξω τη συμπεριφορά μου. Στο γήπεδο μερικές φορές συμπεριφέρομαι λάθος, όχι άσχημα. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου, μερικές φορές όταν χάνω την μπάλα επιστρέφω για να μαρκάρω, άλλες φορές πάλι δεν ακολουθώ τους αντιπάλους. Τώρα αρχίζω να κάνω όλα αυτά τα πράγματα εξαιτίας του Μαντσίνι, είναι πολύ σημαντικός για εμένα. Πρέπει να τον ακούω αν θέλω να γίνω μεγάλος ποδοσφαιριστής, πρέπει να κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι ένας άνθρωπος 20 ετών που αγαπάει το ποδόσφαιρο, την οικογένεια του και τους φίλους του. Στο μόνο που διαφέρω από τους υπόλοιπους νέους της ηλικίας μου είναι ότι έχω χρήματα, αλλά αυτά για εμένα δεν είναι πολύ σημαντικά. Η ζωή μου ήταν δύσκολη και η αγάπη της οικογένειας μου και των φίλων μου ήταν το πιο σημαντικό. Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είμαι τεμπέλης και πως με ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα επειδή έχω μια Maserati, αλλά αν είσαι 20 και έχεις ευκαιρία να αγοράσεις μία, θα το κάνεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags