Facebook Pixel "Θέλω ΑΕΚ". Η ΑΕΚ σε θέλει;
| 2011-05-15 08:23:00

"Θέλω ΑΕΚ". Η ΑΕΚ σε θέλει;

"Θέλω ΑΕΚ". Η ΑΕΚ σε θέλει;

Μπορεί χθες η Ένωση να διέψευδε τα περί Χαλίλχοντζιτς, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε θετικός στο αναλάβει την ομάδα.

Βεβαίως, μπορεί όντως η ΑΕΚ να μην ενδιαφέρεται για τον Χαλίλχοντζιτς αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Βόσνιου που έκανε λόγο για τις ...μεταγραφές που θέλει ο σύλλογος! 

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, λεφτά για ενίσχυση στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν. Οπότε δεν υπάρχει και Χαλίλχοντζιτς…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Εξέδρα»:

«Έχω κρούσεις από ομάδες αυτή την περίοδο από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος. Προσωπικά θέλω να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω για δέκα μέρες, προκειμένου να πάρω με καθαρό μυαλό τις όποιες αποφάσεις μου.

Η αλήθεια είναι πως κάποιος μίλησε μαζί μου για την ΑΕΚ, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι εκπροσωπούσε την ελληνική ομάδα. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω μιλήσει εγώ με κάποιον από την επίσημη ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ σίγουρα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική, αν και θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα προτού γίνει το οτιδήποτε. Και αυτό γιατί εγώ θέλω να αναλάβω μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να ξεκαθαρίσουμε ότι θέλω να κινηθεί στο κομμάτι της ενίσχυσης γιατί γνωρίζω για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πιο μπροστά στο συγκεκριμένο κομμάτι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags