Facebook Pixel Είστε μέρος του προβλήματος κύριοι βουλευτές
| 2011-05-15 12:21:00

Είστε μέρος του προβλήματος κύριοι βουλευτές

Είστε μέρος του προβλήματος κύριοι βουλευτές

O Δήμος Μπουλούκος γράφει για τη φαρσοκωμωδία της ακρόασης του Πιλάβιου από τη Βουλή και τα χάλια του τόπου μας. 

Αναλυτικά το άρθρο του:

Σε φαρσοκωμωδία εξελίχθηκε η ακρόαση του Προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με την υπόθεση υποβιβασμού του Ηρακλή στην Β’ Εθνική ή Football League, όπως λέγεται πλέον!

Παρακολουθώντας τη στάση των εκπροσώπων του Έθνους στην διαδικασία, απλώς συνειδητοποίησα – για μία ακόμη φορά – γιατί αυτός ο τόπος έχει τέτοια χάλια. Αντί να ζητήσουν ενημέρωση για το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων και να συζητήσουν τι έφταιξε, τελικά, και υποβιβάστηκε μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες, εμφανίστηκαν οι περισσότεροι ως όψιμοι Μακεδονομάχοι και κραδαίνοντας την ρομφαία, «μάλωσαν» τον κύριο Πιλάβιο, γιατί έριξε τον Ηρακλή.

Ότι σχεδόν όλοι εκλέγονται στην Βόρεια Ελλάδα, μόνο ως συμπτωματικό μπορεί να να εκληφθεί, ενώ κάποιοι από αυτούς, όπως ο Γιώργος Λιάνης νομίζοντας ότι απευθυνόταν στο κομματικό κοινό τους εκτόξευουν…βόμβες, όπως ότι «υπάρχουν 5-6 ομάδες που έχουν σημαντικές ελλείψεις», αλλά όταν κλήθηκε να κατονομάσει ποιες είναι αυτές, απλώς δεν το έπραξε!

Και για να είναι σίγουροι ότι το «ασφυκτικό πρέσινγκ» που άσκησαν στον Σοφοκλή Πιλάβιο και η…υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν για να σωθεί ο Ηρακλής θα πιάσουν τόπο, δηλαδή θα φτάσουν στα αυτιά των Ηρακλειδέων ψηφοφόρων τους, κάποιοι έβγαλαν και ανακοίνωση, όπως ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης Θοδωρής Καράογλου, την οποία αφού επισημαίνει τι έγινε, καταλήγει: « Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις, μια αμυδρή αχτίδα φωτός φαίνεται στο βάθος για την σωτηρία του ΗΡΑΚΛΗ και πιστεύω ότι, αν συνεχίσουμε μεθοδικά και ενωμένοι όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αυτό που πέτυχε ο κ. Καράογλου και οι συνάδελφοί του στην Βουλή, – για όσους δεν γνωρίζουν – είναι ότι ζήτησαν από την ΕΠΟ να ορίσει μια επιτροπή που θα κάνει έλεγχο στους φακέλους και των 16 ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Αν γίνει αυτό, σημαίνει ότι θα σωθεί ο Ηρακλής; Όχι βέβαια. Απλώς ενδέχεται να υποβιβαστούν και άλλες ομάδες! Αυτή είναι, λοιπόν, η δικαίωση για τον κ.Καράογλου… Αφού κάηκε το αμπέλι μας, ας καεί και του γείτονα, τουλάχιστον να μην ζηλεύουμε, βρε αδελφέ: Γιατί με την επανεξέταση των φακέλων, είναι βέβαια ότι δεν μπορεί να πετύχει πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση για τον Ηρακλή.

Για την ιστορία, να υπενθυμίσω ότι ο Καράογλου είναι ο βουλευτής που είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου το 2008,μετά τον αγώνα Ηρακλή – Ολυμπιακού και έβρισε τον διαιτητή της συνάντησης, Πολατιάν!

Κλείνοντας, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικά με τον Ηρακλή. Αντίθετα, είναι βαθειά στην καρδιά μου, λόγω της αγάπης που του είχε στενό συγγενικό μου πρόσωπο που δεν βρίσκεται πια στην ζωή.

Τα έχω με τους βουλευτές που, αντί να επιδοκιμάσουν το γεγονός ότι εφαρμόστηκε ο νόμος στο θέμα των αδειοδοτήσεων, παραμερίζουν τα πάντα προς άγραν κάποιον ψήφων, φοράνε το οπαδικό κασκόλ και γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως. Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο στην Ελλαδίτσα μας…

Πηγή: aixmi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags