Facebook Pixel "Χαστούκι για μας το Pro"
| 2011-01-08 01:30:00

"Χαστούκι για μας το Pro"

"Χαστούκι για μας το Pro"

Δεν περίμεναν ποτέ οι Locomondo ότι θα κάνει τόσο… ενοχλητική επιτυχία το γνωστό κομμάτι που πολλοί το θεωρούν σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος, όχι όμως και οι ίδιοι, οι οποίοι πλέον βλέπουν τον κόσμο να αγκαλιάζει και άλλα αξιόλογα τραγούδια τους.

Η ελληνική reggae μπάντα παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.elliniki-skini.gr, όπου αναφέρθηκαν στα live και τις περιοδείες τους, ενώ αποκάλυψαν ότι διαθέτουν έτοιμα κομμάτια για το νέο δίσκο που έχουν στα… σκαριά.

Όσον αφορά την «παιδική ασθένεια» του Pro, τόνισαν: «Η ιστορία με αυτό το κομμάτι ήταν σαν χαστούκι για εμάς. Ξαφνικά χωρίς να το επιδιώκουμε βλέπαμε κόσμο άσχετο με την δουλειά του συγκροτήματος να έρχεται στις συναυλίες και να ζητάει επίμονα αυτό το κομμάτι, ακούγαμε κινητά να χτυπάνε δίπλα μας με ringtone το κομμάτι, βλέπαμε αναφορές σε πολλές και διαφορετικές εφημερίδες και περιοδικά... Και όλα αυτά για ένα κομμάτι που δεν είχαμε κυκλοφορήσει καν, απλά διαδόθηκε από χέρι σε χέρι από μία ηχογράφηση ενός λάιβ μας. Ήταν ανεξέλεγκτο και εκτός των προσδοκιών μας. Τώρα πια το κομμάτι αυτό είναι μέρος της συναυλίας μας και έχει βρει την θέση που του είχαμε δώσει αρχικά: Ένα κομμάτι που θέλαμε να παίζουμε στις ζωντανές μας εμφανίσεις όποτε εμείς θέλουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags