Facebook Pixel Μέτοχοι στα όρια του... μαζοχισμού!
| 2011-05-16 09:16:00

Μέτοχοι στα όρια του... μαζοχισμού!

Μέτοχοι στα όρια του... μαζοχισμού!

Οι μετόχοι που σφυρίζουν αδιάφορα δίπλα στο πτώμα του «τριφυλλιού», οι αργοπορημένες αλήθειες του Καραγκούνη και η απόγνωση του Φερέιρα.

Μάλλον τους αρέσει

Ο καταστροφικός πρώτος γύρος του Παναθηναϊκού στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ ολοκληρώθηκε στον Βόλο. Όπως φάνηκε, το +3 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έφτανε. Για να είμαστε ειλικρινείς και +7 ή +10 να είχε διαφορά από τους υπόλοιπους, με αυτά τα χάλια πάλι σε δύσκολη θέση θα ήταν. Φυσικά, το... ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και η τραγική εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου αντανακλά στην διοικητική ανυπαρξία, στην οποία έχουν βάλει εδώ και έξι μήνες τον πολυμετοχικό οι μέτοχοι του κλαμπ. Στον... γύψο κανονικά και με τον νόμο.

Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς; Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι δεν έχουν την στοιχειώδη ευθιξία να υπερασπιστούν τα δικά τους εκατομμύρια που έβαλαν με το... τσουβάλι το καλοκαίρι του 2008. Αν το έχουν ξεχάσει, η ομάδα που την έκανε «γιο-γιο» ο Βόλος, η ομάδα που σε κάθε παιχνίδι των πλέι-οφ αδικείται εξώφθαλμα, η ομάδα που την κυνηγούσαν στο Φάληρο και την χλεύαζαν στο Πανθεσσαλικό είναι δική τους! Δικό τους δημιούργημα. Δεν μπορεί, λοιπόν, κανείς να μην ντρέπεται για αυτό το ιστορικό χάλι του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags