Facebook Pixel "Μείνε ή πέσε να τελειώνουμε"
| 2011-05-16 10:00:00

"Μείνε ή πέσε να τελειώνουμε"

"Μείνε ή πέσε να τελειώνουμε"

Όσο δεν εξασφαλίζει την παραμονή της ή έστω δεν υποβιβάζεται μαθηματικά η Βαλενσιέν στο Σαμπιονά, τόσο θα αναβάλλεται η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες για τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σε όλα με τον μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου για συμβόλαιο (3ετές;) που θα του αποφέρει πάγιες αποδοχές 800.000 ευρώ.

Ωστόσο, όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής ή του υποβιβασμού της ομάδας του (απομένουν δύο αγωνιστικές στο Σαμπιονά), οι Πειραιώτες δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το "deal".

Ο ίδιος ο παίκτης έχει πει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι θέλει να μείνει προσηλωμένος στη μάχη που δίνει η Βαλενσιέν και στο λιμάνι δεν μπορούν να τρέξουν τη μεταγραφή.

Επίσης, η ίδια η γαλλική ομάδα, παρόλο που είναι ανοιχτή σε συζήτηση, περιμένει με τη σειρά της να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής για να μιλήσει επίσημα με τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, η ακριβής τιμή του Κολομβιανού μέσου θα εξαρτηθεί με το τι θα κάνει η γαλλική ομάδα. Γιατί τώρα οι Γάλλοι ζητούν 4-5 εκ. ευρώ ακατέβατα, ενώ αν η ομάδα πέσει στη δεύτερη κατηγορία θα αξιώσουν πολύ λιγότερα (του χρόνου μένει ελεύθερος).

Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να δώσουν πάνω από 2,5 εκ. ευρώ για τον 25χρονο χαφ και λένε "άντε να μείνει ή να πέσει η Βαλενσιέν για να τελειώσουμε θετικά ή αρνητικά με τον Σάντσες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags