Facebook Pixel Τουλάχιστον έχει τον Τζιμπρίλ!
| 2011-01-08 11:03:00

Τουλάχιστον έχει τον Τζιμπρίλ!

Τουλάχιστον έχει τον Τζιμπρίλ!

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στον Άρη χωρίς κόσμο, χωρίς διοίκηση, αλλά με τον Γάλλο παρόντα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως μέχρι το καλοκαίρι δεν φεύγει.

Η παραμονή του Σισέ είναι και η πιο ευχάριστη είδηση για τους «πράσινους» τις τελευταίες ημέρες, αφού στο διοικητικό κομμάτι δεν υπάρχει… φως στον ορίζοντα. Αυτό όμως δεν πρέπει να αφορά τους παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι το απόγευμα στις 19.30 (Novasports1) υποδέχονται στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ τον Άρη.

Ο ΠΑΟ θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ή αν χάσουν βαθμούς ακόμα και να μειώσει, ενώ οι Θεσσαλονικείς θέλουν τους βαθμούς για να ανέβουν στην τρίτη θέση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη αναμένεται να υπάρχει μόνο μία αλλαγή. Ο φορμαρισμένος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Σίντνεϊ Γκοβού. Στις υπόλοιπες θέσεις ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι το μοναδικό αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά τους Νίνη και Κατσουράνη. Ο Λέτο θα παίξει αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα στον Άρη είναι πολλά, αφού εκτός αποστολής βρίσκονται δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας ποινών και τραυματισμών. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κόκε και Μενδρινό, οι οποίοι τραυματιστήκαν στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Καβάλα. Τραυματίες ακόμη είναι οι Τσέζαρεκ, Αγτζίδης και Αλβάρο Σουάρεθ Πορτίγια, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση. Ανέτοιμοι και εκτός αποστολής είναι οι Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης και ο Κριστιάν Πορτίγια, του οποίου ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο. Τη δεκάδα, στην οποία δεν μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός του Άρη, συμπληρώνουν οι Κουλουχέρης και Φατί, οι οποίοι εκτίουν την ποινή τους.

Όσον αφορά το σύστημα, ο Κούπερ θα παρατάξει τον Άρη για πρώτη φορά μετά από καιρό με έναν επιθετικό και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Βανγκελί, Μίσελ, Οριόλ και Λαζαρίδη στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Τόχα, Πρίττας, Νέτο, Χαβίτο, και Καζναφέρης, ενώ στην κορφή της επίθεσης θα αγωνίζεται μόνο ο Ρουίζ.

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags