Facebook Pixel "Πόσα παίρνεις; Φεύγεις!"
| 2011-05-17 08:25:00

"Πόσα παίρνεις; Φεύγεις!"

"Πόσα παίρνεις; Φεύγεις!"

Οι ετήσιες απολαβές του κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού κριτήριο για την αποψίλωση του ρόστερ. Παρελθόν όσοι παίρνουν 1 εκ. και περισσότερα. Υπολογίζονται δέκα αποχωρήσεις και πάνω!

Να το ...διαλύσουν το μαγαζί και -προφανώς- να το ξαναχτίσουν από την αρχή θα επιχειρήσουν στον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" παρουσιάζονται διατεθειμένοι να αφανίσουν το υπάρχουν ρόστερ και να δημιουργήσουν μια καινούργια, νεανική και γρήγορη ομάδα που θα διψάει για διακρίσεις.

Κριτήριο για τις αποχωρήσεις θα είναι και τα χρήματα που παίρνει κάθε ποδοσφαιριστής. Εκτιμάται ότι όσοι αμείβονται πλουσιοπάροχα θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν παίζουν σύμφωνα με τις αμοιβές τους.

Συγκεκριμένα, όσοι παίρνουν από 1 εκ. ευρώ τον χρόνο και πάνω θα την "κάνουν". Είτε θα πουληθούν, είτε θα παραχωρηθούν σε ομάδες που προτίθενται να καλύψουν τα συμβόλαιά τους, μια και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα δεχθεί "ψαλίδι" στις αποδοχές του.

Έτσι, υπολογίζεται ότι οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό θα αγγίξουν τις δέκα και ίσως να τις ξεπεράσουν! Κάτι που σημαίνει ότι οι "πράσινοι" θα χτίσουν του χρόνου μια εντελώς νέα ομάδα σε συνεργασία με τον νέο προπονητή που αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες συγκλίνουν προς τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είναι ένας τεχνικός που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς-ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags