Facebook Pixel Οι αντί – Μπλάνκο
| 2011-05-17 08:35:00

Οι αντί – Μπλάνκο

Οι αντί – Μπλάνκο

Η δεδομένη αποχώρηση του Ίσμαελ Μπλάνκο και οι δυσκολίες στην υπόθεση του Ναμπίλ Μπάχα οδηγούν τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της Ένωσης.

Ο λόγος για τρεις περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην Σεγούντα Ντιβιζιόν με επιτυχία και είτε τελειώνουν τα συμβόλαια τους είτε θα προσπαθήσουν να μείνουν ελεύθεροι.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι Τότσε, Ντεσπότοβιτς και Νίνο με τους δυο πρώτους να μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο και τον τρίτο να διεκδικεί την ελευθερία του μετά τον υποβιβασμό της Τενερίφης.

Ο Τότσε είναι 28 ετών και έχει πετύχει φέτος 16 γκολ με την φανέλα της Καρταχένα, ενώ ο Ντεσπότοβιτς είναι και αυτός 28 ετών και έχει σκοράρει 18 γκολ με τη φανέλα της Χιρόνα.

Ο Νίνο από την άλλη είναι 30 ετών και ίνδαλμα για τους οπαδούς της Τενερίφε. Φέτος σκόραρε 15 γκολ, που ωστόσο δεν ήταν αρκετά για να σώσουν την ομάδα του που υποβιβάστηκε στην Τρίτη εθνική. Ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να την ακολουθήσει στην Τρίτη κατηγορία και για αυτό ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του που ισχύει μέχρι το 2014.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags