Facebook Pixel Το 0-3 είναι πιο ενοχλητικό από τον χαμένο τελικό
| 2011-05-17 12:09:00

Το 0-3 είναι πιο ενοχλητικό από τον χαμένο τελικό

Το 0-3 είναι πιο ενοχλητικό από τον χαμένο τελικό

Ο Άρης Λαούδης γράφει για τον... μαθητή (Ομπράντοβιτς) που έχει βρει τον μπελά του από τον... δάσκαλο (Ιβκοβιτς) και το 0-3 από τον Ολυμπιακό ενοχλεί περισσότερο από την απώλεια του Κυπέλλου.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην είναι συνηθισμένος στο να χάνει τρόπαια σε τελικούς (έχει συμβεί πέντε φορές συνολικά στην εν Ελλάδι θητεία του Ομπράντοβιτς), μπορεί η κατάκτηση της Ευρωλίγκας να χαρακτηρίζει τη χρονιά ήδη επιτυχημένη, αλλά το 0-3 σε μία σεζόν συμβαίνει για πρώτη φορά και οι «πράσινοι» καλούνται να αναζητήσουν το γιατί.

Και στα τρία παιχνίδια ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει χάσει με πανομοιότυπο τρόπο, ήταν κατώτερος του αντιπάλου του και μπορεί κάθε φορά να είχε από μια δικαιολογία, αλλά η ουσία είναι πως η εικόνα ήταν ανησυχητική εν όψει των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει βρει το «κουμπί» του Παναθηναϊκού, παρουσιάζεται ιδιαίτερα «διαβασμένος», και στην ουσία συνεχίζεται η παράδοση που θέλει τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να τα βγάζει (σχεδόν) πάντα πέρα με τον κουμπάρο του. Βλέπετε, από τους πέντε χαμένους τελικούς που μετράει ο Ομπράντοβιτς από το 2000 στον Παναθηναϊκό, οι τρεις σημειώθηκαν απέναντι στον «Ντούντα»!

Χθες ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε ρεπό στους παίχτες του, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα στο ΟΑΚΑ και πιάνουν δουλειά εν όψει των πλέι οφ. «Ζοτς» και Ιτούδης θα αναλύσουν σε DVD τα λάθη που έγιναν και θα εστιάσουν στην έλλειψη δημιουργίας, στην έλλειψη κινήτρου και στο γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στον Παναθηναϊκό θα αναλύσουν λεπτομερώς τον τελικό, αλλά είναι βέβαιοι πως έχουν τον τρόπο να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Εξάλλου, ακόμη ψάχνουν στον Παναθηναϊκό για να καταλάβουν τι συνέβη με τα εισιτήρια του τελικού! Συγκεκριμένα, στην «πράσινη» λίστα ήταν εγγεγραμμένα 608 άτομα συν 75 προσκλήσεις. Εξ αυτών αγόρασαν εισιτήριο οι 308, ενώ περίπου 60 άτομα πήγαν στο γκισέ, πλήρωσαν το «μαγικό χαρτάκι» των 75 ευρώ, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν πως οι περισσότεροι έμειναν μακριά από το Ελληνικό υπό τον φόβο των επεισοδίων, ενώ υποστήριζαν ότι και ο Ολυμπιακός δεν διέθεσε τελικά όλα τα εισιτήρια που είχε στα χέρια του.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags