17/05/11 - 12:20

Χωρίς φορ-α, θα την πάρει η κατηφόρα!

Έτσι όπως τα έκανε η ΑΕΚ θα χρειαστεί να ξοδέψει το …υπέρογκο μπάτζετ του 1 εκ. ευρώ για μεταγραφές μόνο για τη στελέχωση της επίθεσης. Φορ ούτε για δείγμα μετά το τέλος της χρονιάς!

Χωρίς φορ-α, θα την πάρει η κατηφόρα!
35.768views 0shares

Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Τζιμπούρ έφυγε, όπως έφυγε, από τον Γενάρη και δεν αντικαταστάθηκε. Ο Μπλάνκο είναι πια οριστικό ότι φεύγει το καλοκαίρι για άλλες πολιτείες.

Ο Μπάχα, όπως σας γράψαμε σε άλλο ρεπορτάζ, είναι δύσκολο έως απίθανο να μείνει στην ομάδα γιατί δεν θέλει με τίποτα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ποιος μένει;

Μόνο ο Νίκος Λυμπερόπουλος που μετά τον τραυματισμό του ειπώθηκε ότι είναι ακόμη πιο κοντά στην απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αλλά και να μην γίνει αυτό και να συνεχίσει ο "Λύμπε" για έναν ακόμη χρόνο δεν μπορεί να λογίζεται -υπό λογικές συνθήκες- ως πρώτη επιλογή, μια και θα είναι 36 στα 37…

Όπως καταλαβαίνετε η ΑΕΚ θα ξεκινήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό χωρίς ούτε έναν επιθετικό στο ρόστερ της! Έτοιμη λύση από τους μικρούς δεν υπάρχει, ο Παυλής ή "νέος Ντέμης" δεν ανήκει πια στην ομάδα για να επιστρέψει, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΚ θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις μεταγραφές μόνο για τη γραμμή κρούσης!

Και όλα αυτά την ώρα που το μπάτζετ για την ενίσχυση είναι ανύπαρκτο (πρόσφατα γράφτηκε ότι ο Γκρέταρσον καλείται να κάνει 5 μεταγραφές με 1 εκ ευρώ!).

Κάτι δεν υπολόγισαν καλά στην ΑΕΚ και είτε θα χρειαστούν περισσότερα χρήματα για μεταγραφές, είτε θα προβεί σε τσάμπα λύσεις.

Εξάλλου, ήδη έχει παίξει το όνομα του ελεύθερου Μάντζιου, ενώ σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα μια λίστα από ανύπαρκτους επιθετικούς της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας…