Facebook Pixel "Το νου σας"
| 2011-05-17 12:40:00

"Το νου σας"

"Το νου σας"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ (17:15).

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου, για τα ακόλουθα:

* Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν θα παραλάβει εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της

* Δεν θα οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Σταδίου ΟΑΚΑ, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

* Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:45 την ημέρα του αγώνα.

* Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

* Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

* Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς επίσης και σε όσους βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags