Facebook Pixel Η πιο κακόφημη συνοικία της Μαδρίτης
Ποδόσφαιρο
| 2015-04-15 09:46:00

Η πιο κακόφημη συνοικία της Μαδρίτης

Η πιο κακόφημη συνοικία της Μαδρίτης

Η Ατλέτικο χρωστάει σ' αυτόν τον μπάσταρδο τον χαρακτήρα της. Ο Σιμεόνε έκανε μια ομάδα της σφαλιάρας να σηκώσει ανάστημα. Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...

Οχι κυρία μου δεν θα περάσεις από δω για πλάκα, όπως έκανες μια δεκαπενταετία. Ο Τσόλο έκανε όλα αυτά τα παιχνίδια της ομάδας του με τη Ρεάλ ντέρμπυ ξανά. Οχι της πλάκας παιχνίδια, για μικρά παιδιά στο συνοικιακό λούνα παρκ.

Η Ρεαλ με διαθέσιμα όλα τα όπλα της ήταν πολύ καλύτερη. Δεν σκόραρε, όμως, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που το ματς ήταν πιο καθαρό και κυριλέ. Στα μέτρα της δηλαδή. Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο έκανε δουλειά και για τους συμπαίκτες του. Κράτησε το μηδέν.

Δεν αποκλείω στο ημίχρονο ο Σιμεόνε να κατέβασε 300 καντήλια και 500 παναγίες για να συνεφέρει τους παίκτες του. Παλιότερα οι μαχαιροβγάλτες αμυντικοί τραβάγανε στα χωμάτινα γήπεδα γραμμή και προειδοποιούσαν τους αντιπάλους πως αν την πέρναγαν θα είχαν κακά ξεμπερδέματα. Μα γίνονται αυτά στο τσάμπιονς ληγκ; Και βέβαια, γίνονται, αλλά στο αλλιώς.

Αυτή η αλήτρα ο Μάντζουκιτς ανέλαβε το ρόλο να χαλάσει το παιχνίδι. Αν δε σου βγαίνει το ματς, κάντο πουτάνα. Η αγκωνιά που έφαγε, βοήθησε στην αποστολή του. Μην ακούω μαλακίες περί πέναλτι. Ο Κροάτης το έκανε όχι απλά πουτάνα αλλά μπουρδέλο με τσατσά και νταβατζή το ματς. Ο διαιτητής έχασε τα αυγά και τα καλάθια.

Η Ρεάλ με μια σπάνια κακή εμφάνιση του Μπενζεμά φλυαρούσε εκεί που φαινόταν ότι θα σκοράρει. Οσο πέρναγε η ώρα έχανε όλο και περισσότερο το ρυθμό της. Παραλίγο να χάσει στο τέλος. Με το 0-0 θα πουν αρκετοί ότι είναι φαβορί η Ρεάλ στην έδρα της. Θυμίζω: Δυο ισοπαλίες με γκολ έχει πάρει φέτος η Ατλέτικο από τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Πέρυσι όταν ήθελε ισοπαλία στο Καμπ Νου για να πάρει το πρωτάθλημα την πήρε. Βεβαίως, στη Λισσαβώνα πριν 11 μήνες, στον τελικό του τσάμπιονς ληγκ, η Ρεάλ έριξε τεσσάρα. Σύφωνοι, στην παράταση. Ο,τι και να συμβεί ο Σιμεόνε έχει πετύχει αυτό που εξαρχής επεδίωξε. Η σκληρή ομάδα της Μαδρίτης είναι η Ατλέτικο και η κακόφημη συνοικία το Βιθέντε Καλδερόν και οι γύρω δρόμοι.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για τη μεγάλη μεταγραφή, αποκαλύπτει ο apodytiakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags