18/05/11 - 12:27

"Δολοφόνοι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ"

Ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα εξέδωσε η η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, μετά και τα τελευταία επεισόδια πριν από το ντέρμπι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

"Δολοφόνοι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ"
49.447views 0shares

Σε αυτή αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι: "Ομάδα ανεγκέφαλων δολοφόνων οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, περίπου 200 ατόμων, επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατοίκους της ίδιας πόλης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η E.A.Y.N.H:

"Για άλλη μια φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, σε αθλητική εκδήλωση στο Γήπεδο "Θ.Βαρδινογιάννης", απουσία οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας όπου κατά την διάρκεια της ομαλής προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΟΦΗ -ΠΑΣ Γιάννινα, εντελώς απρόκλητα και αναίτια ομάδα ανεγκέφαλων δολοφόνων οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, περίπου 200 ατόμων, επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατοίκους της ίδιας πόλης.

Οι ενέργειες τους και οι κινήσεις αυτών των ατόμων, μαρτυρούν καθαρά ότι υπήρχε προσχεδιασμός αλλά και οργάνωση, αφού είχαν προετοιμαστεί για την ενέδρα αυτή στις αστυνομικές δυνάμεις και είχαν φροντίσει να έχουν στην κατοχή τους μολότοφ, πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, ξύλινα καδρόνια και σιδερολοστούς.

Αποτελέσμα των ενεργειών αυτών ήταν ο τραυματισμός μεγάλου αριθμού συναδέλφων των Διμοιριών Υποστήριξης από τους οποίους οι πέντε (5) εξ ΄αυτών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η Ενωσή μας για ακόμη μία φορά καταγγέλει αυτές τις συμπεριφορές και καλεί όλους τους παράγοντες και αρμόδιους να αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους για το τι έχουν ή δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα βίας.

Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά οτι ποδοσφαιρική ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ, ομάδα της πόλης μας, δεν πρέπει να επιτρέπει σε τέτοιους είδους άτομα να προσβάλλουν το ήθος της και είναι επιτακτική ανάγκη να τα απομονώσουν και να τα απομακρύνουν.

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν.Η".