Facebook Pixel Με φόρα για την… τρίτη θέση
| 2011-01-08 15:38:00

Με φόρα για την… τρίτη θέση

Με φόρα για την… τρίτη θέση

Ο Χιμένεθ σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ότι μόνο ΠΑΟΚ μπορεί να απειλήσει την ομάδα του, αναφέρθηκε σε μεταγραφές αλλά και… λίγο στον Τζιμπούρ. Δεν ξεχνιέται εύκολα ο «τρομοκράτης».

Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ακόμα, τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση κάνουν το καλύτερο για την ομάδα, ενώ σχολίασε ότι πλέον το θέμα του Τζιμπούρ δεν είναι στη δική του αρμοδιότητα.

«Προσπαθούμε να βρούμε κάποιες άλλες λύσεις και αν δεν τα καταφέρουμε να πάρουμε αυτούς που θέλω, θα εμπιστευτώ αυτούς που η ομάδα έχει παρακολουθήσει εδώ και καιρό. Θέλουμε παίκτες μόνο αν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Διαφορετικά θα μείνουμε με τα παιδιά που υπάρχουν, γιατί μην ξεχνάμε πως είμαστε τρίτοι.

Με δουλειά και με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Με όλα όσα αρνητικά συμβαίνουν είμαστε τρίτοι και μπορούμε να χάσουμε αυτή τη θέση μόνο από τον ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags