Facebook Pixel «Καλή τύχη όπου κι αν πας… »
| 2011-01-08 16:00:00

«Καλή τύχη όπου κι αν πας… »

«Καλή τύχη όπου κι αν πας… »

Ο Χιμένεθ ξεπροβόδισε τον Τζιμπούρ, αφού αποτελεί ειλημμένη απόφαση η πώλησή του. Σε υποχρεωτική άδεια ο Αλγερινός μέχρι να βρεθεί η φόρμουλα και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Το συγκεκριμένο θέμα, άλλωστε, συζητιέται έντονα στην πιάτσα των ατζέντηδων, αφού όσοι γνωρίζουν το θέμα υποστηρίζουν με θέρμη ότι μέχρι το τέλος του Γενάρη θα έχει βρεθεί η λύση μεταξύ των δύο πλευρών.

Αρκεί, βέβαια, να βρεθεί πρώτα ομάδα που να ικανοποιεί αγωνιστικά τον Τζιμπούρ και… οικονομικά την ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα πουλήσει τον παίκτη και, παρά τις προσπάθειες του Χιμένεθ να μην αναφερθεί γύρω από το θέμα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει προσπάθεια συμβιβασμού, όπως «βγαίνει» προς τα έξω…

«Από τη στιγμή που η ομάδα αποφασίζει να αποχωρήσει ο Τζεμπούρ, δεν είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά δεν είναι στο χέρι μου να πάρω οποιαδήποτε απόφαση», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Το γεγονός και μόνο ότι η διοίκηση αποφάσισε να του δώσει για δεύτερη φορά στη θητεία του στην ομάδα υποχρεωτική άδεια, λέει από μόνο του πολλά. Όπως και τα καθημερινά ρεπορτάζ που θέλουν τις μισές ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Λίγη υπομονή, λοιπόν, γιατί σύντομα αναμένονται εξελίξεις γύρω από το «σίριαλ» ΑΕΚ και Τζιμπούρ, με τον Αλγερινό στράικερ να αποχωρεί αοριστικά από τους "κιτρινόμαυρους".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags