Facebook Pixel «Τζιμπρίλ έλα στην Λάτσιο!»
| 2011-05-19 10:10:00

«Τζιμπρίλ έλα στην Λάτσιο!»

«Τζιμπρίλ έλα στην Λάτσιο!»

Την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο διάσημος Ιταλός ατζέντης, Βιντσέντζο Μοράμπιτο, καλώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που ο ίδιος υποστηρίζει, την Λάτσιο. Επίσης, αποκάλυψε πως ο Γάλλος έχει στα χέρια του προτάσεις από Βιγιαρεάλ και Άστον Βίλα.

«Τον ξέρω καλά. Είναι ένας πολύ άτυχος παίκτης. Θα μπορούσε να έχει μία σπουδαία καριέρα, αλλά πέρασε δύο σοβαρούς τραυματισμούς, που θα μπορούσαν να είχαν σταματήσει την καριέρα καθενός άλλου αθλητή. Όμως εκείνος έδειξε δύναμη θέλησης και επέστρεψε. Αγωνίστηκε στη Γαλλία και την Αγγλία με τη Λίβερπουλ», είπε αρχικά σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε:

«Στην Ελλάδα έχει πολύ υψηλό μέσο όρο τερμάτων, σκοράροντας περίπου μία φορά σε κάθε δύο ματς. Μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια για αυτόν τόσο σαν αθλητή, γιατί έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς, όσο και σαν άνθρωπο γιατί είναι σοβαρός και επαγγελματίας. Η Λάτσιο θα ήθελε σίγουρα έναν παίκτη σαν τον Σισέ. Είναι πραγματικός ηγέτης».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία ο Γάλλος επιθετικός να έρθει στην Λάτσιο: «Ελπίζω να έρθει στη Λάτσιο. Με τον Μάξι Λόπεζ δεν μπορεί να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Στην καριέρα του στην Κατάνια έχει 4,5 γκολ ανά σεζόν. Πιστεύω πως ένας καλός επιθετικός πρέπει να σκοράρει ένα γκολ ανά δύο ματς, διαφορετικά θα είναι στα επίπεδα του Φλοκάρι και τίποτα περισσότερο. Δεν ξέρω αν έχουν γίνει επαφές με τη Λάτσιο. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον μάνατζέρ του».

Ο Μοράμπιτο είναι σίγουρος για την φυγή του Σισέ από τον Παναθηναϊκό: «Όμως πιστεύω πως φέτος θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ήδη προτάσεις από τη Βιγιαρεάλ και την Άστον Βίλα. Μακάρι να ερχόταν στη Λάτσιο. Θα ταίριαζε πολύ καλά στην ομάδα. Κάποιοι λένε πως είναι πολύ μεγάλος, αλλά χρειαζόμαστε κάποιους έμπειρους παίκτες. Το ίδιο έλεγαν πέρυσι για τον Αντρέ Ντίας και είδαμε πως φέτος είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας. Η Λάτσιο χρειάζεται παίκτες με πείρα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags