Facebook Pixel Αλόνσο και Ferrari μαζί μέχρι το 2016!
| 2011-05-19 11:27:00

Αλόνσο και Ferrari μαζί μέχρι το 2016!

Αλόνσο και Ferrari μαζί μέχρι το 2016!

Τον θέλουν και του το δείχνουν! Ο Φερνάντο Αλόνσο θα βρίσκεται στο τιμόνι της Ferrari έως το 2016, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Scuderia, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους για άλλα τέσσερα χρόνια…

«Χαίρομαι για αυτή τη συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Ferrari ένιωσα άνετα και πλέον αισθάνομαι την ομάδα σαν δεύτερη οικογένειά μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται στο Μαρανέλο και σε αυτούς που τη διοικούν. Είναι, συνεπώς, φυσιολογικό για μένα να επεκτείνω τη συνεργασία μου μαζί με την ομάδα, στην οποία θα ολοκληρώσω κάποια μέρα την καριέρα μου στη Formula 1», δήλωσε ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντετζέμολο, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνήσαμε με έναν οδηγό που έχει αποδείξει πως διαθέτει νοοτροπία νικητή, ακόμη και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο Φερνάντο έχει όλες τις δυνατότητες, τόσο από πλευράς τεχνικής όσο και προσωπικότητας, για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari. Ελπίζω πως θα εμπλουτίσει πολύ σύντομα και με άλλες διακρίσεις την καριέρα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags