Facebook Pixel Δικαιολογείς τον Γκαρσία; Αδικαιολόγητος...
| 2011-05-19 13:22:00

Δικαιολογείς τον Γκαρσία; Αδικαιολόγητος...

Δικαιολογείς τον Γκαρσία; Αδικαιολόγητος...

Λόγω των νεύρων και της έντασης που υπήρχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Θανάσης Παπάζογλου φαίνεται ότι δικαιολογεί ως έναν βαθμό το ξέσπασμα του Γκαρσία.

Ο Έλληνας φορ μίλησε στον "Libero" για τα πλέι οφ αλλά και την καριέρα του, που θα ήθελε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη μάχη των πλέι οφ: "Θα είναι πόλεμος μέχρι τελευταία αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του και για κάποιους έχει το πάνω χέρι. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, είναι πρώτος στη βαθμολογία και αν δε χάσει στο ΟΑΚΑ θα έχει τον πρώτο λόγο".

Για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Μου έκανε εντύπωση η γρήγορη ανατροπή του σκορ. Ήμουν στο γήπεδο, είδα έναν ΠΑΟΚ μαχητικό όπως πάντα. Δεν παίχτηκε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε αυτό το στοιχείο της μαχητικότητας που τον χαρακτηρίζει στην Τούμπα".

Για το ξέσπασμα του Γκαρσία: "Σε αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος, όταν κρίνονται όλα σε μία αγωνιστική, τα νεύρα είναι τεντωμένα. Όχι ότι δικαιολογώ τον Πάμπλο, γιατί δεν πρόκειται για μία φάση, ένα πέναλτι κτλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν πρέπει να δικαιολογείσαι, αλλά να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Βεβαίως, από τη μια λες ότι δεν είναι σωστό και από την άλλη ξέρεις ότι είναι τεντωμένα τα νεύρα και το δικαιολογείς".

Για την... κατάρα του ΟΑΚΑ: "Δύο χρόνια στην ομάδα έχω παρατηρήσει αυτό που γίνεται στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη νοοτροπία, αλλά κάτι συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο. Μπορεί να είναι και ψυχολογικό. Και το έχουμε συζητήσει και μας έχει προβληματίσει, αλλά το θέμα είναι να πάρουμε ένα αποτέλεσμα".

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ στα επόμενα ματς: "Ειδικά του Γκαρσία είναι πολύ σημαντική η απουσία, γιατί είναι παίκτης που δε χάνει παιχνίδι και η ομάδα στηρίζεται πάνω του σε μεγάλο βαθμό".

Για την προσωπική του πορεία στη χρονιά: "Η σεζόν ξεκίνησε καλά, μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι πέτυχα γκολ, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Έκανα κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή (σ.σ. αποχώρηση Δερμιτζάκη), τελείωσαν όλα για μένα στον ΠΑΟΚ. Είναι και θέμα προπονητή, είναι και άλλες συγκυρίες, όπως πχ ότι μπήκε ο Αθανασιάδης, έβαλε γκολ και πήρε χρόνο. Θα μπορούσα κι εγώ, όμως, να πάρω παιχνίδια.
Αν κρίνουμε με βάση τα γκολ, τότε ο απολογισμός μου στην Τρίπολη δεν ήταν θετικός. Αν όμως δούμε συνολικά τα ματς, θα διαπιστώσουμε ότι δεν κάναμε ούτε φάση. Και ο επιθετικός πρέπει να παίζει για την ομάδα και η ομάδα γι' αυτόν. Με ωφέλησε το ότι πήγα δανεικός, γιατί πήρα παιχνίδια. Στον ΠΑΟΚ δεν ένιωθα ότι με εμπιστευόταν ο προπονητής".

Για το μέλλον του: "Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, περιμένω να τελειώσουν τα πλέι οφ. Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags