Facebook Pixel "Θέλω ΑΕΚ, με θέλει ο... Παναιτωλικός!"
| 2011-05-20 08:17:00

"Θέλω ΑΕΚ, με θέλει ο... Παναιτωλικός!"

"Θέλω ΑΕΚ, με θέλει ο... Παναιτωλικός!"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της "Ένωσης" εξέφρασε με δηλώσεις του ο Καμαρά, συμπληρώνοντας ότι θα ήταν ωραίο να ξαναβρεθεί συμπαίκτης με τον Ντιόπ.

«Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον, αλλά εγώ δεν ξέρω κάτι. Ο μάνατζέρ μου το χειρίζεται το θέμα, προς το παρόν, και δεν μου έχει μεταφέρει κάτι. Θα ήθελα όμως να παίξω στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, με ιστορία και με πολλές διακρίσεις. Ναι, θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή όμως δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι επίσημο. Περιμένω να με ενημερώσει μάνατζέρ μου. Προς το παρόν μου έχει πει για την πρόταση του Παναιτωλικού. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες», σχολίασε αρχικά μέσω της "Κιτρινόμαυρης Ώρας" και συμπλήρωσε για τον Ντιόπ:

«Μου αρέσει το ενδεχόμενο να βρεθώ και πάλι με τον Ντιόπ. Τον γνωρίζω καλά από την εθνική. Είχαμε άψογη συνεργασία με ασίστ και γκολ. Και τώρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο αν αγωνιστούμε στην ίδια ομάδα».

Για τη ζωή στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο παραμονής: «Μόλις αποχώρησα από τον Ατρόμητο και πλέον αναζητώ την επόμενη ομάδα μου. Προσωπικά θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Μου αρέσει εδώ. Θα ήταν πολύ καλύτερο να μείνω στην Αθήνα. Η ζωή στη χώρα σας είναι πολύ καλή και θα προτιμούσα να συνεχίσω να ζω εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags