21/05/11 - 08:00

Καστίγιο όπως Βιτόλο;

Όπως ο Βιτόλο άφησε στα κρύα του λουτρού τον Άρη για χάρη του ΠΑΟΚ, έτσι και ο Καστίγιο φέρεται να θέλει μεταγραφή στον "Δικέφαλο του Βορρά". Το διαψεύδει η πλευρά του παίκτη.

Καστίγιο όπως Βιτόλο;
36.783views 0shares

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Νέρι Καστίγιο να έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ. Ο Μεξικανός επιθετικός, που διαπραγματεύεται την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ, παρουσιάζεται να μιλάει με τον "Δικέφαλο του Βορρά" για να γίνει το μεγάλο "μπαμ".

Ο παίκτης βρισκόταν, άλλωστε, και στο παρελθόν στο "στόχαστρο" του ΠΑΟΚ, ωστόσο η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει για διάφορους λόγους.

Τώρα φαίνεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να γίνει το "deal", το οποίο αναμένεται να προκαλέσει σάλο στη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που ο Καστίγιο θα αφήσει τον Άρη για τον μεγάλο αντίπαλο της πόλης.

Πάντως, αυτό το σενάριο δεν παύει να είναι προϊόν φημολογίας και δεν υπάρχει επιβεβαιώση από καμία πλευρά. Απεναντίας, ο αδερφός του παίκτη, Άλεξ Καστίγιο, το διαψεύδει, ενώ ο ίδιος ο Νέρι δήλωσε πρόσφατα ότι θα επέστρεψε στην Ελλάδα μόνο για τον Άρη.