Facebook Pixel Και πάλι ρυθμιστής!
| 2011-05-21 09:24:00

Και πάλι ρυθμιστής!

Και πάλι ρυθμιστής!

O Νικόλας Βασιλαράς γράφει πως ο Παναθηναϊκός από φαβορί, κατάφερε να βάλει σε κίνδυνο ακόμη και την έξοδό του στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Με την έναρξη των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό συνέβαινε και επειδή είχε μια διαφορά ως «προίκα» από την κανονική διάρκεια, αλλά και γιατί σε επίπεδο ρόστερ είναι σαφώς ανώτερος από τους άλλους τρεις που μετέχουν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Τρεις τραγικές εμφανίσεις μαζί με τρεις τραγικές διαιτησίες αφαίρεσαν με το καλημέρα από το Τριφύλλι το συγκεκριμένο αβαντάζ. Φτάσαμε στο σημείο να αμφιβάλλουμε –και μεταξύ μας όχι αδίκως– αν η ομάδα θα βγει έστω στο Γιουρόπα Λιγκ, διότι υπήρχε όντως και ο κίνδυνος αυτός. Από την περασμένη Τετάρτη και μετά, η τάξη αποκαταστάθηκε και παρότι κάτι τέτοιο δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για να κουνήσει το σεντόνι.

Η λογική λέει ότι οι Πράσινοι και τον ΠΑΟΚ μπορούν να πάρουν αλλά και την ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα θα παίξουν σε άδειες κερκίδες. Θέλω να πω ότι η ιστορία εξαρτάται και πάλι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τα πράγματα είναι ξανά στα πόδια τους. Η ομάδα που είδαμε μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα της περασμένης Τετάρτης με τον Βόλο τους «έχει» και τους δύο Δικεφάλους. Αντίθετα, αν δούμε ξανά τα μετά Καραϊσκάκη φαινόμενα, τότε ας ετοιμαζόμαστε ξανά για Γιουρόπα.

Οι παίκτες πάντως φαίνεται έστω και την ύστατη στιγμή να ξυπνούν. Ποδοσφαιριστές κλειδιά για την ομάδα όπως ο Σισέ, ο Λέτο και ο Κατσουράνης πήραν ξανά τα πάνω τους, ενώ και ο Ζιλμπέρτο δείχνει διατεθειμένος να μας αφήσει με μια γλυκιά ανάμνηση φεύγοντας για τη Βραζιλία. Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν…».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags