21/05/11 - 09:30

«Μπορεί η σεζόν να κλείσει στην Ινδία!»

Η Ινδία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της Grand Prix της Formula 1 και ο Μπέρνι Έκλεστοουν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πέσει η «αυλαία» στο Δελχί τον Δεκέμβριο, αν τελικά διεξαχθεί ο αγώνας στο Μπαχρέιν.

«Μπορεί η σεζόν να κλείσει στην Ινδία!»
20.995views 0shares
TAGS

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα της Ινδίας με το Μπαχρέιν, που είναι προγραμματισμένος για τις 30 Οκτωβρίου, ο εμπορικός διευθυντής του πρωταθλήματος απάντησε «το εξετάζουμε».

«Όλα είναι δυνατά. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε (σ.σ. να μεταθέσουμε τον αγώνα στο Δελχί για το τέλος της σεζόν)», συνέχισε ο 80χρονος Βρετανός, για να καταλήξει: «Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή τι θα κάνω. Όλα είναι στον αέρα. Δεν έχω αποφασίσει γι’ αυτό. Θα δούμε αν πρέπει να πάμε στο Μπαχρέιν».

Το πρώτο ινδικό γκραν πρι πρόκειται να διεξαχθεί κοντά στο Νέο Δελχί, ενώ στο Άμπου Ντάμπι και τη Βραζιλία είναι προγραμματισμένο να λάβουν χώρα οι τελευταίοι δύο αγώνες της χρονιάς.

Στο Μπαχρέιν επρόκειτο να ανοίξει στις 13 Μαρτίου η «αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, ωστόσο ο αγώνας αναβλήθηκε, λόγω των αναταραχών που ξέσπασαν τον Φεβρουάριο στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι.