Facebook Pixel «Μπορεί η σεζόν να κλείσει στην Ινδία!»
| 2011-05-21 09:30:00

«Μπορεί η σεζόν να κλείσει στην Ινδία!»

«Μπορεί η σεζόν να κλείσει στην Ινδία!»

Η Ινδία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της Grand Prix της Formula 1 και ο Μπέρνι Έκλεστοουν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πέσει η «αυλαία» στο Δελχί τον Δεκέμβριο, αν τελικά διεξαχθεί ο αγώνας στο Μπαχρέιν.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα της Ινδίας με το Μπαχρέιν, που είναι προγραμματισμένος για τις 30 Οκτωβρίου, ο εμπορικός διευθυντής του πρωταθλήματος απάντησε «το εξετάζουμε».

«Όλα είναι δυνατά. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε (σ.σ. να μεταθέσουμε τον αγώνα στο Δελχί για το τέλος της σεζόν)», συνέχισε ο 80χρονος Βρετανός, για να καταλήξει: «Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή τι θα κάνω. Όλα είναι στον αέρα. Δεν έχω αποφασίσει γι’ αυτό. Θα δούμε αν πρέπει να πάμε στο Μπαχρέιν».

Το πρώτο ινδικό γκραν πρι πρόκειται να διεξαχθεί κοντά στο Νέο Δελχί, ενώ στο Άμπου Ντάμπι και τη Βραζιλία είναι προγραμματισμένο να λάβουν χώρα οι τελευταίοι δύο αγώνες της χρονιάς.

Στο Μπαχρέιν επρόκειτο να ανοίξει στις 13 Μαρτίου η «αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, ωστόσο ο αγώνας αναβλήθηκε, λόγω των αναταραχών που ξέσπασαν τον Φεβρουάριο στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags