Facebook Pixel Η τακτική της …μούγκας!
| 2011-05-21 10:30:00

Η τακτική της …μούγκας!

Η τακτική της …μούγκας!

Το είδε αλλιώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο θέμα της τακτικής. Δεν μιλάει καθόλου στους παίκτες πριν τους αγώνες! Πέτυχε με τον Βόλο και το ίδιο θα κάνει κόντρα στον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος είχε καθιερώσει μεγάλες ομιλίες πριν από τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά έβλεπε ότι δεν γινόταν τίποτα. Από το κακό στο χειρότερο πήγαινε η ομάδα παρά τις αναλύσεις και τις "ντόπες" του. Χαμπάρι δεν έπαιρναν οι παίκτες από τις οδηγίες και τις φωνές του Ζεσουάλδο.

Έτσι ο Φερέιρα, προφανώς πάνω στην απογοήτευσή του από την εικόνα της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο και μη έχοντας άλλα κουράγια να "κράξει" τους ποδοσφαιριστές του, αποφάσισε να το …ράψει στις προπονήσεις!

Δεν είπε τίποτα για τον αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ και μάλιστα, όπως είχε γράψει ο "σκύλος", στην προπόνηση πριν τον αγώνα διέταξε 30λεπτο ...κορόιδο. Τα παράτησε ή ήταν τακτική, το θέμα είναι ότι του βγήκε του Πορτογάλου, μια και η ομάδα παρουσιάσει ένα παντελώς διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.

Το μόνο που έκανε ο Φερέιρα ήταν να πει στους παίκτες στα αποδυτήρια λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι να βγουν έξω και να δείξουν τα αρχ… τους στο γήπεδο.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα με τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος. Δεν μίλησε στους παίκτες του για τον "τελικό" με τον "Δικέφαλο του Βορρά" ούτε προχθές, ούτε χθες και λογικά θα πει δύο λόγια πριν από τον αγώνα. Έτσι, για το γούρι…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags