Facebook Pixel Φόβος μη γίνουνε ...Βόλος!
| 2011-05-21 12:00:00

Φόβος μη γίνουνε ...Βόλος!

Φόβος μη γίνουνε ...Βόλος!

Μπαρούτι μυρίζει το "Πανθεσσαλικό" για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή, καθώς οι Ενωσίτες οπαδοί έχουν σκοπό να αψηφήσουν την απαγόρευση μετακινήσεων και να πάνε στον Βόλο!

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στον Βόλο.

Μετά τις φωνές της Ένωσης στην Τούμπα, η διοίκηση ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα στο "Πανθεσσαλικό", καθώς χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως υψηλής επικινδυνότητας.

Aπαίτησε την παρουσία δύο εισαγγελέων (ένας στα αποδυτήρια και άλλος ένας στην κερκίδα), του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, του γενικού διευθυντή της Σούπερ Λίγκας Πατρίκ Κομνηνού, του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, του αρχιδιαιτητή Βασίλη Τεροβίτσα και του διευθυντή του τμήματος Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρου Βασσάρα.

Παράλληλα, ζήτησε να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ δύο παίκτες από κάθε ομάδα (όπως ζήτησε ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ) και έθεσε αίτημα να έχουν κοινή ώρα έναρξης οι αγώνες των δύο τελευταίων αγωνιστικών των πλέι οφ.

Όλα αυτά δεν είναι και λίγα για να δημιουργηθεί κλίμα, πολύ περισσότερο όταν στο απέναντι μαγαζί είναι ο ...Μπέος. Οπότε αναμενόμενα ήρθε και η ειρωνική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία χαρακτήρισε "γελοίες" τις απαιτήσεις της ΑΕΚ και "περαστικό υπάλληλο" τον Αδαμίδη. Χώρια τις αναφορές στον Ομπάμα και το πριγκηπικό ζεύγος...

Μετά από όλα αυτά, ο κόσμος της Ένωσης έχει "φτιαχτεί" και σύμφωνα με πληροφορίες του "σκύλου", δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ανέβουν στο Βόλο την Κυριακή, για να ενισχύσουν την ομάδα τους, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της 2ης θέσης (1ης των πλέι-οφ) που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μεμονωμένα ή οργανωμένα και ...καμουφλαρισμένα, θα προσπαθήσουν να βρούνε τρόπο για να δούνε τον αγώνα στο "Πανθεσσαλικό". Και δεν είναι μόνοι οι Αθηναίοι που θα εκστρατεύσουν στο "Πανθεσσαλικό". Υπάρχουν και οι ΑΕΚτζήδες της επαρχίας, οι οποίοι είναι ακόμα πιο διψασμένοι για τέτοιους αγώνες …φωτιά.

Είναι προφανές πως η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Φανταστείτε τι μπορεί να γίνει, αν τελικά καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο και η ΑΕΚ αδικηθεί ή αν ο Μπέος καταφέρει και μπει, αφού είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και δώσει ακόμα ένα από τα σόου του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags