Facebook Pixel Πάντα έχει συγκεκριμένο λόγο και στόχο
| 2011-05-21 13:34:00

Πάντα έχει συγκεκριμένο λόγο και στόχο

Πάντα έχει συγκεκριμένο λόγο και στόχο

Τα μικρά παιδιά έχουν το ακαταλόγιστο. Αν δεν τους κάνει το χατίρι η μάνα τους, θα της πουν «είσαι η χειρότερη μαμά του κόσμου».

Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.

Αν ο πατέρας τους αλλάξει κανάλι την ώρα που βλέπουν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, θα του πούνε «φύγε και μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Να πεθάνεις». Σαφώς και βγαίνει μια πλευρά του χαρακτήρα τους, αλλά δεν μπορείς να πεις για ένα παιδί πέντε και έξι χρόνων ότι έχει πλήρη συνείδηση του τι λέει.

Για τους ενήλικες, ωστόσο, ούτε λόγος. Και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα. Αυτά ότι δήθεν ο Πάγκαλος είναι παρορμητικός κι έχει το δικό του τρόπο έκφρασης είναι αρχιδιές Γιωργίτσα μου. Πάντα ξέρει τι λέει και πότε το λέει με το νι και με το σίγμα. Δεν πετάει κουβέντες στην τύχη. Πάντα έχει συγκεκριμένο λόγο και στόχο. Και συγκεκριμένο ρόλο στην κυβέρνηση. Το ίδιο κι ο Μαρινάκης. Το εύκολο είναι να πεις ότι είναι αψύς και νευρικός. Και λέει καμιά κουβέντα παραπάνω. Τα νεύρα του όμως φτάνουν μέχρι να τον δυσκολεύουν να εκφραστεί. Επί της ουσίας, λέει κάθε φορά αυτό που θέλει να πει. Θεωρητικά δεν είχε κανένα λόγο ν' ασχοληθεί με το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Μπορεί να είναι πρόεδρος της Super League, άλλα δεν είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας του ελληνικού ποδοσφαίρου για να μιλάει σαν τον Παπούλια επί παντός επιστητού. Πρωταθλητής είναι, στο άλογο καβάλα είναι, ας κόψουνε όλοι οι άλλοι το λαιμό τους ποιος θα βγει δεύτερος. Δεν ήταν λοιπόν προϊόν εκνευρισμού η παρέμβασή του για τον Κάκο. Ηταν προϊόν σκοπιμότητας. Κι ούτε τον έπιασε ο πόνος επειδή πράγματι ο Κάκος τα έκανε μπουρδέλο στον τελικό ΑΕΚ - Ατρόμητος. Με τον Κάκο έχει προηγούμενα από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός του πρώτου γύρου. Και θεωρεί ότι οι μεταξύ τους λογαριασμοί δεν έχουνε κλείσει.

Οπως προηγούμενα με τον Κάκο έχει κι ο Μπέος. Από το Αρης - Ολυμπιακός Βόλου στο «Βικελίδης». Γι' αυτό βγήκε και είπε ότι «ο ορισμός του την Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι ντροπή για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ». Τον οποίο Μπέο, ειρήσθω εν παρόδω, ο Σταύρος Αδαμίδης ανήγαγε σε Κόναν τον βάρβαρο. Οπως έγραψε το «Goal» στην πρώτη σελίδα, το μόνο που δεν ζήτησε ήταν να πάει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό ο Γιώργος Παπανδρέου και το Τρίτο Σώμα Στρατού. Ενδεχόμενα και μια διμοιρία της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ.

Ο Νταλάρας, που εκφράζεται για το μεταναστευτικό μέσω της συζύγου του, είναι σαφώς πιο έξυπνος από τον Σαββόπουλο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags