Facebook Pixel Όποιος χάνει, τρέχει…
| 2010-12-19 13:00:00

Όποιος χάνει, τρέχει…

Όποιος χάνει, τρέχει…

Όταν υπέγραφε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, το τελευταίο πράγμα που φανταζόταν (αν πέρασε από το μυαλό του κάτι τέτοιο), ήταν ότι θα ασχοληθεί με τα σπριντ.

Όπως έγινε χθες, δηλαδή, μετά το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του.

«Έχασε και έτρεξε να γλιτώσει από την οργή των οπαδών», γράφει για τον 64χρονο προπονητή το «desporto.publico.pt», με την ιστοσελίδα «abola.pt» να σημειώνει: «Ο Φερέιρα έχασε το παιχνίδι και έγινε στόχος των οπαδών». Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενείται και βίντεο από το «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Σχετική αναφορά υπάρχει και στο «cmjornal.xl.pt», που σημειώνει ότι από την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού δεν γλύτωσε ούτε ο Πορτογάλος. Το παράδοξο, πάντως, είναι ότι μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο Φερέιρα προσπάθησε αρχικά να δώσει συγχαρητήρια στους «πράσινους» (σ.σ. πρόλαβε να δώσει το χέρι του στον Λουίς Γκαρσία), πριν αντιληφθεί ότι οι φίλαθλοι είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και ξεκινήσει το τρέξιμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags