Facebook Pixel Θα διευρύνει τους …κύκλους του;
| 2011-05-21 14:10:00

Θα διευρύνει τους …κύκλους του;

Θα διευρύνει τους …κύκλους του;

Την πολιτική που ακολούθησε την φετινή χρονιά, με τους δανεικούς παίκτες σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αναμένεται να ακολουθήσει και του χρόνου ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έμαθε ο "σκύλος", αυτή την φορά οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα χρειαστεί να ψάξουν πολύ για το πού θα δώσουν τους ποδοσφαιριστές πού είναι για …ψήσιμο ή αυτούς που απλά δεν χωράνε στο ρόστερ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δέχονται σχεδόν καθημερινά τηλεφωνήματα από προέδρους άλλων ομάδων, οι οποίοι έχουν στο μεταγραφικό τους "στόχαστρο" κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση από του Ρέντη και προσπαθούν να τους πείσουν, ώστε να τον στείλουν σε αυτούς…

Οι Πειραιώτες δεν έχουν απορρίψει καμία πρόταση, ωστόσο ζητάνε από όλους να κάνουν λίγη υπομονή, μέχρι ωσότου αποφασίσει ο Βαλβέρδε ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι. Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να δώσει παίκτες σε ομάδες που έχει ήδη καλές σχέσεις μαζί τους ή σε ομάδες που θα ήθελε να βελτιώσει το μεταξύ τους κλίμα.

Άλλωστε, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και την σεζόν που μας πέρασε, είναι καλύτερο να πηγαίνεις σε μία έδρα και να έχεις καλή σχέση με την αντίπαλη διοίκηση, που σημαίνει ότι θα έχεις και όλες τις ανέσεις σου και εισιτήρια για τον κόσμο σου, παρά να είσαι στα …μαχαίρια και να τσακώνεσαι μία εβδομάδα πριν το ματς και μία μετά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags