Facebook Pixel "Πλάνο 20ετίας για 20 κούπες!"
| 2011-05-21 14:09:00

"Πλάνο 20ετίας για 20 κούπες!"

"Πλάνο 20ετίας για 20 κούπες!"

Την κατάκτηση είκοσι ακόμα πρωταθλήματων και την καλή πορεία στην Ευρώπη έχει θέσει ως στόχο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση της ΠΕΦΟ προς τιμήν των Σταύρο Νταϊφά και του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου.

Τη ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού τίμησε η ΠΕΦΟ το μεσημέρι του Σαββάτου σε εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχείο του Πειραιά προς τιμήν του Σταύρου Νταϊφά (πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού) και του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου (ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε φυσικά και ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης (βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ, Κώστα Μπαρμπή), ο οποίος τόνισε για ακόμα μια φορά πως ο ίδιος και οι συνεργάτες ονειρεύονται τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης, τονίζοντας:

«Στον Ολυμπιακό όλοι προχωράμε μαζί, ενωμένοι και δυνατοί για αυτό και αυτή η ομάδα πηγαίνει μπροστά. Έχουμε ένα πλάνο 20ετίας, ο στόχος μας είναι τα 20 πρωταθλήματα, όμως θέλουμε και καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ήδη ενισχυόμαστε για αυτό το σκοπό, αλλά αυτός ο δρόμος στην Ευρώπη θα γίνει με τον δικό μας τρόπο και χρόνο και όχι υπό πίεση. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να είναι κοντά στην ομάδα».

Παράλληλα, δηλώσεις έκανε και ένα εκ των τιμώμενων προσώπων, ο Σταύρος Νταϊφάς, ο οποίος συνδύασε την θητεία στον προεδρικό θώκο με πολλές επιτυχίες, αναφερόμενος με κολακευτικά σχόλια στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών:

«Μ’ αυτή την οικονομική κρίση, αν δεν ήταν ο Μαρινάκης το τμήμα του Ολυμπιακού θα είχε ασύλληπτο πρόβλημα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συνετός και πάντα δίπλα του… Ο Βαγγέλης έχει γαλουχηθεί με τις αρχές του Ολυμπιακού από τον πατέρα του. Θα πάει ψηλά τον σύλλογο και στην Ευρώπη…

Nα προσπαθήσει να πλαισιωθεί από ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για τον Ολυμπιακό, γιατί πάντα υπάρχουν αυτοί που βρίσκονται κοντά για τα συμφέροντα».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags