Facebook Pixel Όσο δεν υπογράφει ο Οτσόα…
| 2011-05-21 16:15:00

Όσο δεν υπογράφει ο Οτσόα…

Όσο δεν υπογράφει ο Οτσόα…

Σε λίγες μόλις εβδομάδες ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Γκιγιέρμο Οτσόα με την Κλουμπ Αμέρικα και όσο δεν ανανεώνει ο 26χρονος Μεξικανός πορτιέρο όλα μένουν ανοιχτά για μια πιθανή μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Μεξικό αναφορικά με την περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γκιγιέρμο Οτσόα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το γεγονός ότι ο άσος της Κλουμπ δεν έχει υπογράψει ακόμη την ανανέωση του συμβολαίου του μόνο… τυχαίο δεν είναι.

Πέραν του Ολυμπιακού, που είχε ενδιαφερθεί τους τελευταίους μήνες για την απόκτησή του, δεδομένης και της ανάγκης απόκτησης δύο τερματοφυλάκων για την «ερυθρόλευκη» εστία, υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του διεθνούς πορτιέρο, μεταξύ των οποίων και η γαλλική Παρί.

Ωστόσο, στο Μεξικό είναι δεδομένο ότι ο «Μέμο» θέλει να κάνει το ευρωπαϊκό βήμα στην καριέρα του και να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα νέο πρωτάθλημα, και ακόμη περισσότερο να αγωνιστεί στο Champions League και για αυτό ακόμη δεν έχει «κλείσει» το θέμα της παραμονής του στην Κλουμπ. Έτσι, γνωρίζοντας για την προορπτική του Ολυμπιακού και της Παρί κάνει ήδη τις δικές του σκέψεις.

Ο παίκτης εξάλλου που θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της Λατινικής Αμερικής και στη χώρα του είναι αθλητής-σύμβολο παίζει σε όλη του την καριέρα στην ίδια ομάδα και πλέον θεωρεί πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει την υπερβαση.

Τώρα λοιπόν φαίνεται πως είναι η κατάλληλα στιγμή για τον Ολυμπιακό να κάνει την τελική του κρούση, αν θέλει όντως να αποκτήσει τον παίκτη, μια και έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κλουμπ και ο Οτσόα που βρίσκεται ήδη σε διακοπές σκέφτεται το ποδοσφαιρικό του αύριο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags