Facebook Pixel «Κολιτσίδα» ως το τέλος!
| 2011-01-08 23:39:00

«Κολιτσίδα» ως το τέλος!

«Κολιτσίδα» ως το τέλος!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει ότι ο Παναθηναϊκός είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και ότι «έστειλε μήνυμα πως θα γίνουν στενός κορσές στον Ολυμπιακό».

Όποιος νομίζει ότι επειδή ο τραγικός Παναθηναϊκός του πρώτου γύρου πήγε στο -5 και διέλυσε διοικητικά θα παρατήσει και το πρωτάθλημα φαίνεται πως είναι γελασμένος.

Οι παίκτες του τριφυλλιού απέδειξαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά ότι παραείναι σκληροί για να πεθάνουν παίρνοντας μια ακόμη νίκη που εκτός από τους πόντους, τους δίνει και ψυχολογικό «οξυγόνο».

Πριν από πολλά χρόνια ο αείμνηστος και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιάννης Κυράστας έλεγε ότι «πρέπει να γίνουμε κολιτσίδα στον Ολυμπιακό, να νοιώθει ως το τέλος την ανάσα μας μέχρι να κάνει το λάθος». Τελικά η ομάδα αυτή δεν πήρε τον τίτλο, αφού στην εποχή της παράγκας το πρωτάθλημα ήταν «τελειωμένο» πριν καν ξεκινήσει. Βλέπετε εκτός από τον Παναθηναϊκό, στον αντίπαλο είχαν γίνει κολιτσίδα και τα κοράκια και δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα από κοντά του.

Δεν ξέρω που θα τον βγάλει φέτος η ιστορία τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή άλλωστε που δεν είσαι πρώτος, αλλά δεύτερος, δεν εξαρτάται μόνο από το τι θα κάνεις εσύ, αλλά και ο αντίπαλος σου. Εκείνο πάντως που στέλνουν ξεκάθαρα ως μήνυμα οι πράσινοι είναι ότι θα γίνουν στενός κορσές στον Ολυμπιακό, θα γίνουν κολιτσίδα που έλεγε και ο παλιός μας κόουτς και όπου τους βγάλει.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η διαφορά είναι στο -2, αλλά… Ο Ολυμπιακός παίζει στην Κέρκυρα και είναι αλήθεια πως από τον Μπάντοβιτς και την υπόλοιπη «παρέα» ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν υπάρχουν. Να δούμε βέβαια πως θα πάει και το ματσάκι διότι μπάλα είναι και γυρίζει, ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν μας έχουν συνηθίσει σε ιδιαίτερες εκπλήξεις και τα πράγματα με τις ομάδες αυτές πάνε όπως τα έχουν «σχεδιάσει».

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού με διαφορά ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος έκανε μακράν το καλύτερό του παιχνίδι. Μεταξύ άλλων ο μικρός έβαλε και ένα πανέμορφο γκολ, με το αριστερό παρακαλώ, ενώ υπήρχαν και στιγμές που μας θύμισε ξανά την τρομερή του ποιότητα μοιράζοντας σακούλες στους αντιπάλους. Εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε και ο Τζόρβας ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει το ντεφορμάρισμά του και να κατεβάζει ξανά τα ρολά. Όλο και ανεβαίνει ο Γκοβού, ο οποίος βέβαια απέχει αρκετά από τα γνωστά του στάνταρ. Καλός στο πρώτο μέρος, «κρέμασε» στο β’, όμως και πάλι ο Λάζαρος νομίζω πως ήταν ανώτερός του και άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Για το γκολ που φωνάζει ο Αρης καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο. Καταρχήν δεν υπάρχει κανένα γκολ αφού ο διαιτητής έχει σφυρίξει τη στιγμή που ο Ρουίς γκρέμισε τον Βύντρα και τον έβγαλε από τη φάση. Τι να κάνουμε δηλαδή, να μετρήσει με το ζόρι για να ικανοποιηθεί η φαντασία κάποιων;

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags