Facebook Pixel Οταν το ...1 υπερτερεί του 33
| 2011-05-22 09:10:00

Οταν το ...1 υπερτερεί του 33

Οταν το ...1 υπερτερεί του 33

Στο γεγονός ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν είναι χτισμένη, δομημένη και φιλοσοφημένη να αποτελεί εύφορο πεδίο για τέτοιου είδους ρεκόρ, όπως αυτό που πέτυχε χθες ο Περπέρογλου, γράφει στο blog του ο Θανάσης Ασπρούλιας.

Σάββατο απόγευμα, τα αρχεία άρχιζαν να ξεσκονίζονται... Κι εκεί που ήσουν συγχυσμένος για την επιλογή του Κώστα, ή της Ελένης που θα επισκεφθείς, έρχεται κι αυτό το ...33 να σε αφυπνίσει σαν ένα ποτήρι νερό που σκάει στα μούτρα σου. Να απομακρύνει τα κοινωνικά διλήμματα και να βάλει σε διαδικασία σκέψης... Μέχρι τώρα τα πλέι οφ της Α1 μοιάζουν περισσότερο με ...πλέι ωχ παρά με μία διαδικασία που ονειρεύτηκε ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τα πλέι οφ. Αλλά, όπως πολύ σωστά είπε ο Δημήτρης Καρύδας στη μετάδοσή του, δεν είμαστε δα και ...Κύπρος για να παίρνει το πρωτάθλημα ο ...5ος της κανονικής περιόδου. Ξέφυγα κι επανέρχομαι ασκαρδαμυκτί.

Ηρθε λοιπόν, το 33 του Στράτου Περπέρογλου για να θυμίσει τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο (αν δεν κάνω λάθος) που σε μία ταινία του αυτοσαρκαζόταν λέγοντας.... “Βρε τι μου θυμίζει το Παρίσι... Τι μου θυμίζει... Οτι δεν έχω πάει”. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Στράτο Περπέρογλου στην Πυλαία. Αυτό το “33” μας θύμιζε κάτι, αλλά τί; Η απάντηση είναι εύκολη. Πως στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 10 χρόνια που στον πάγκο βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ουδείς, μα ουδείς παίκτης των πράσινων, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, έχει σκοράρει ποτέ 33 πόντους σε ένα ματς. Κι ας πέρασαν τεράστιοι παίκτες που φόρεσαν την πράσινη φανέλα, κι ας ήρθαν αμέτρητες επιτυχίες... Κι ας νομίζει κάποιος (λανθασμένα βεβαίως) ότι το pick n' roll το οποίο υπηρετεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι παιχνίδι που ευνοεί τους κοντούς και τους σκόρερ... Τo one man show... Πόσο λάθος κάνουν.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags