Facebook Pixel "Χασογκόλης" από τους λίγους!
| 2011-05-22 10:30:00

"Χασογκόλης" από τους λίγους!

"Χασογκόλης" από τους λίγους!

Σε έναν από τους πιο …χασογκόληδες παίκτες του Παναθηναϊκού εξελίσσεται ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος φαίνεται πως μετά τους Τεν Κάτε και Νιόπλια, απογοήτευσε και τον Φερέιρα.

Ο Βραζιλιάνος, αν και βρισκόταν στις επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ και μάλιστα στον Βόλο είχε ξεκινήσει και βασικός, το Σάββατο έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσους ξέρουν καλά τον Πορτογάλο προπονητή, η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» …έκοψε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για να του στείλει μήνυμα πως τον απογοήτευσε και ότι δεν τον υπολογίζει πλέον. Έτσι λοιπόν, φαίνεται πως ο Κλέιτον έχασε άλλη μία ευκαιρία για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που γίνεται αυτό…

Κατά την πρώτη του σεζόν στην ομάδα ο πρώην μέσος του Μεσσηνιακού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Λάρισας είχε αρκετές ευκαιρίες από τον Ολλανδό τεχνικό Χενκ τεν Κάτε, καθώς αγωνίστηκε 31 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η απόδοσή του όμως είχε σκαμπανεβάσματα, ενώ υπήρχαν και έντονες φήμες για …νυχτοπερπατήματα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποια μικρά πειθαρχικά παραπτώματα, τον οδήγησαν στη «μαύρη λίστα» του Ολλανδού.

Για να επιστρέψει στην αποστολή, χρειάσθηκε να φύγει ο Τεν Κάτε και να έρθει ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος ελλείψει λύσεων στα χαφ τον «έβγαλε από το ψυγείο» στις αρχές του 2010. Μάλιστα κατά την επιστροφή του στην ενδεκάδα είχε χαρίσει με δικό του γκολ και την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Πιερικό. Ως το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε άλλες έξι φορές, ενώ πανηγύρισε στο τέλος και το νταμπλ.

Ενόψει της νέας χρονιάς όμως έμεινε και πάλι εκτός. Ο Παναθηναϊκός τον έδωσε δανεικό στον Μέταλουργκ, όπου δεν …ακούμπησε και επέστρεψε στην Παιανία τον Γενάρη. Ο Φερέιρα τον είδε στις προπονήσεις και αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία στα πλέι οφ. Οι εμφανίσεις του όμως δεν τον ικανοποίησαν και τον έθεσε τελικά και αυτός εκτός ομάδας…

Πόσες ευκαιρίες πρέπει να χάσει ένας παίκτης για να φύγει από μία ομάδα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags